BankNews.ro - The Business Republic

Care este banca in care romanii au cea mai multa incredere
Finante-Banci | Data Publicarii: 18-02-2011



25% dintre respondentii unui studiu IRES pe piata bancara spun ca banca in care au cea mai multa incredere este BCR, 17% indica BRD, iar 12% Raiffeisen Bank.

Doar 3% dintre utilizatorii de servicii bancare din mediul urban au foarte multa incredere in banci in general, in timp ce 41% au multa incredere, 40% putina, iar 13% foarte putina incredere, potrivit rezulatelor National Banking Index, studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES)

Rezultatele National Banking Index 2011 reprezinta un feedback al clientilor cu privire la experienta lor cu piata bancara.

In studiul realizat de IRES, perceptiile acestora sunt analizate atent si interpretate intr-o maniera coerenta, astfel incat sa serveasca drept barometru pentru eficienta bancilor, pe de o parte, dar Si drept linii directive pentru viitor, pe de alta parte. Prin evidentierea punctelor nevralgice, dar Si a punctelor forte a relatiei client-banca, rezultatele studiului pot conduce la o mai buna raliere a serviciilor si produselor oferite de banci la nevoile clientilor.

 

integral in: money.ro

http://www.banknews.ro/stire/45276_care_este_banca_in_care_romanii_au_cea_mai_multa_incredere.html