BankNews.ro - The Business Republic

Bratul imobiliar al Volksbank Romania se va axa pe locuintele executate
Imobiliare | Data Publicarii: 07-03-2011Compania de consultanta VB Services, bratul imobiliar al grupului financiar cu capital austriac Volksbank Romania, isi reorienteaza activitatea spre valorificarea activelor executate silit si vrea sa angajeze persoane specializate care sa administreze portofoliul imobiliar al bancii.

Pana acum, compania intermedia si vanzari imobiliare, in principal pe segmentul rezidential, din afara portfoliului Volksbank Romania.

"Nu se are in vedere inchiderea acestei firme, ci o reorientare a activitatii pentru a deveni mai profitabila in actualele conditii de piata. Strategia urmareste reducerea cheltuielilor fixe si cresterea celor variabile. De asemenea, VBRO Services va fi implicata si mai mult in valorificarea unor active executate apartinand debitorilor bancii", au declarat pentru Capital reprezentantii bancii.


Directorul VB Services, Daniel Tudor, a demisionat recent din companie si intentioneaza sa lanseze pe piata o noua firma de brokeraj imobiliar sub brandul The Concept.

 

integral in: capital.ro

http://www.banknews.ro/stire/45706_bratul_imobiliar_al_volksbank_romania_se_va_axa_pe_locuintele_executate.html