BankNews.ro - The Business Republic

Top 9 produse in care poti investi daca dolarul se depreciaza masiv
Finante-Banci | Data Publicarii: 25-07-2011


In timp ce discutiile dintre presedintele Barack Obama si republicani sunt tot mai aprinse, pietele financiare sunt mai nelinistite, iar pretul actiunilor pe bursa oscileaza zi de zi. Analistii au facut o lista de 9 produse in care poti investi in care dolarul s-ar deprecia masiv.

Aurul a atins in ultima perioada valori record si este practic cea mai sigura investitie in vremuri economice incerte. In plus, in cazul intrarii SUA in default, sistemul financiar asa cum il stim s-ar putea prabusi, scrie Business Insider.

La fel ca aurul si francul elvetian se apreciaza la noi cote istorie. In plus, elvetia este o tara cu o economie puternica, ferita de fluctuatiile celei europene.

Si coroana norvegiana poate fi o investitie buna. Poate chiar mai profitabila decat francul elvetian, mai ales ca Norvegia a fost ferita de criza datoriilor. In plus, tara are rezerve enorme de petrol, lucru ce face ca moneda sa fie extrem de stabila.

Multi spun ca Japonia se confrunta cu o criza a datoriilor la fel ca SUA. Insa, liderii din Japonia mentin un regim politic ferm, lucru ce face ca yenul japonez sa fie o moneda stabila, in care poti investi.

Si economia Braziliei este una care, pana acum, nu s-a confruntat cu vreo criza majora, iar realul brazilian poate fi o solutie pentru investitori.

La fel ca celelalte economii asiatice care prind puteri, Singapore are un cuvant tot mai mare de spus in lume. Iar acest lucru face ca dolarul singaporez sa fie o moneda in care poti investi daca ai ceva bani pusi de-o parte.

Vedeti topul Integral pe www.InCont.ro

http://www.banknews.ro/stire/50362_top_9_produse_in_care_poti_investi_daca_dolarul_se_depreciaza_masiv.html