BankNews.ro - The Business Republic

Asigurari auto - direct prin Internet?
Finante-Banci | Data Publicarii: 08-09-2011



Unul dintre cele mai accesate portaluri prin intermediul carora oricine isi poate cumpara o polita CASCO sau RCA, www.casco-ieftin.ro, a fost relansat intr-o noua forma grafica si cu o structura radical imbunatatita.

Mediul online reprezinta un canal de distributie care se dezvolta intr-un ritm rapid, cu toate ca experienta pietei de asigurari pe acest segment este de numai 3 ani in Romania. In acest context, peste 2,5 mil. dintre cautarile lunare pe Google au legatura cu termenul "asigurari”. Timpul economisit si usurinta in compararea ofertelor reprezinta doar doua dintre avantajele pe care le are un client care apeleaza la canalele de vanzare online.

"Prin imbunatatirile aduse portalului www.casco-ieftin.ro, putem oferi clientilor nostri cele mai bune produse de asigurare, tinand cont de raportul pret-calitate. Si, pentru ca serviciile noastre sa fie complete, oferim si consultanta gratuita pentru toate daunele”, a declarat Daniel DUNA, Project Manager, www.casco-ieftin.ro.

"Pentru ca stim cat este de important timpul clientilor nostri, oricine isi cumpara o polita prin intermediul portalului nostru beneficiaza de livrare gratuita si rapida a acesteia oriunde in tara”, a completat Daniel DUNA.

Serviciul oferit de www.casco-ieftin.ro este complet, vanzarii propriu-zise adaugandu-i-se consultanta gratuita si informatii utile soferilor care intampina diverse situatii nedorite in trafic.

Pe langa sectiunile dedicate calculatoarelor de prime pe clasele CASCO si RCA, www.casco-ieftin.ro mai ofera celor care il acceseaza si aplicatii menite sa explice asiguratilor, fie ei pagubiti sau vinovati de producerea accidentelor rutiere, ce au de facut in caz de dauna si cum functioneaza sistemul bonus-malus.

www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit de ARCA Risc Consult in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare si este, in acest moment, in topul surselor de informare accesate de cei care cauta oferte de pret pentru politele de asigurari auto.

http://www.banknews.ro/stire/51811_asigurari_auto_-_direct_prin_internet_.html