BankNews.ro - The Business Republic

ROMMEDICA, INDAGRA, TIB si BIFE, recertificate UFI - Asociatia Globala a Industriei de Targuri
Afaceri | Data Publicarii: 26-04-2012

ROMEXPO S.A., liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, anunta prelungirea acreditarii internationale UFI pentru patru evenimente expozitionale din portofoliu. Astfel, targurile: ROMMEDICA - Targul international de medicina si farmacie, INDAGRA - Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, TIB - Targul Tehnic International Bucuresti si BIFE - Targul international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, au indeplinit cu succes standardele impuse de catre asociatiile internationale organizatoare de targuri si expozitii, obtinand in continuare certificarea anuala UFI, in urma unui complex proces de audit.

Printre criteriile de evaluare in etapele de recertificare s-a tinut cont de suprafata de expunere interioara si exterioara inchiriata, gradul de internationalizare al expozitiilor, numarul vizitatorilor si numarul companiilor participante, targurile inregistrand in acest sens cifre notabile.

Pentru mai multe informatii privind editiile targurilor acreditate va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor: www.rommedica.ro, www.indagra.ro, www.bife.ro, www.tib.ro.

Despre UFI -  Asociatia Globala a Industriei de Targuri

UFI reprezinta cea mai mare asociatie a liderilor industriei organizatoare de targuri si expozitii din lume, inregistrand 586 membri din industrie dintre care 305 reprezinta organizatori de targuri si expozitii, 72 proprietari de centre expozitionale, 129 firme organizatoare, 51 asociatii de profil si 47 parteneri din industrie, organizatia fiind prezenta in 217 orase, 84 tari din 6 continente. In prezent, UFI detine in portofoliu peste 4.500 de targuri si expozitii, peste 50 milioane metri patrati inchiriati anual, peste 1 milion de companii expozante si 150 milioane de vizitatori anual.

http://www.banknews.ro/stire/58412_rommedica,_indagra,_tib_si_bife,_recertificate_ufi_-_asociatia_globala_a_industriei_de_targuri.html