BankNews.ro - The Business Republic

AdPrint Festival 2012 si-a anuntat castigatorii
Media | Data Publicarii: 15-06-2012

AdPrint Festival 2012 si-a desemnat castigatorii in cadrul unei petreceri ce a avut loc miercuri in clubul Energiea, partenerul festivalului, care a lansat cu aceasta ocazie o campanie de revitalizare a printului la nivel european.

Contextul neprielnic pentru print ca mediu si pentru publicitatea in print a provocat Energiea si AdPrint sa lanseze o campanie in care sa revitalizeze industria si sa pastreze tipariturile in viata.

Energiea provoaca agentiile de publicitate din Europa sa duca industria de print mai departe si sa creeze fiecare cate o lucrare prin care sa promoveze importanta printului ca mediu cu istorie, valoare si noblete.

AdPrint si Energiea vor sa obtina suportul publisherilor din Romania si celor de la nivel European, precum si al partenerilor media ai festivalului, care sa ofere spatii pentru printarea mesajelor generate de campanie.

In competitia ADVERTISING ANGELS au fost oferite 23 de trofee, in cadrul celor cinci categorii (Print, OOH, Poster, Print&OOH Crafts, Print &OOH Individuals). In cazul DESIGN ANGELS, au fost oferite 14 trofee pentru castigatorii competitiilor de GRAPHIC DESIGN si DESIGN CRAFTS.

Lista castigatorilor AdPrint:

ADVERTISING ANGELS

PRINT COMPETITION

PRINT

Art, Culture, Media & Entertainment

Top-drawer Books

Agentie: Graffiti BBDO Bucharest

Client: Carturesti

Brand: Carturesti

 

Integral in Adevarul.ro.

http://www.banknews.ro/stire/59662_adprint_festival_2012_si-a_anuntat_castigatorii.html