BankNews.ro - The Business Republic

Vodafone lanseaza un pachet integrat de servicii de comunicare destinat firmelor mici si mijlocii, unic in Romania
IT&C | Data Publicarii: 06-09-2012

  • Vodafone Office Complet faciliteaza clientilor business accesul la toate solutiile de comunicare: voce fixa, voce mobila, internet fix si mobil si fax
  • Cu noul produs, clientii beneficiaza de apeluri nelimitate catre toate retelele fixe nationale, atat de pe telefonul fix cat si de pe telefonul mobil, precum si de internet fix nelimitat
  • Pachetul Vodafone Office Complet poate fi achizitionat la preturi incepand cu 29 euro/ luna, fara TVA

Vodafone Romania, liderul segmentului business pe piata de telecomunicatii din Romania, lanseaza un nou pachet de servicii pentru clientii firme mici si mijlocii: Vodafone Office Complet. Oferind acces la servicii de comunicare integrate - voce mobila, internet mobil, voce fixa, internet fix si fax, Vodafone Office Complet este un produs unic pe piata de telecom din Romania, care, impreuna cu abonamentele de grup Vodafone Business Profiles, satisface toate nevoile de comunicare ale clientilor. 

Clientii care isi vor activa noul Vodafone Office Complet, incepanc cu 5 septembrie 2012, vor beneficia de: apeluri nelimitate catre toate retele fixe nationale, de pe toate numerele din grup (fixe sau mobile); minute  catre retele mobile de pe toate sim-urile de voce mobila ale companiei; apeluri nelimitate in cadrul grupului de voce fixa si mobila; linie de voce fixa cu apeluri nelimitate in retele nationale fixe si internationale (in Europa catre retele fixe; in SUA, Canada, Israel, catre retele fixe si mobile) si 1000 de minute nationale mobile; internet fix cu trafic nelimitat + router wireless. 

 "Clientii nostri au nevoie de servicii de comunicare sigure, de calitate si cauta mereu sa isi optimizeze costurile de telecomunicatii. Noul nostru produs nu numai ca ofera servicii de voce si internet mobil avantajoase, dar integreaza toate celelalte servicii de care are nevoie orice firma pentru a-si desfasura in bune conditii activitatea - voce fixa (catre retele nationale si internationale), internet fix si fax.  Credem ca Vodafone Office Complet va deveni, in scurt timp, prima optiune in mediul de business datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera: clientii pot vorbi gratuit cu angajatii de oriunde si pot tine legatura cu partenerii de afaceri, atat de pe mobil cat si de pe fix, pot verifica mesajele email sau fax de oriunde, de la birou sau in masina si isi pot creste eficienta in comunicarea zilnica, transferand apeluri intre angajati." a declarat Andres VICENTE, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania

Pachetul Vodafone Office Complet mai include: serviciul Fax2Email, serviciul de transfer gratuit al apelurilor intre angajati (Call transfer) si telefonul fix Dect Panasonic, care permite optiunea transfer al apelurilor. Fax2Email presupune asocierea unui numar de fax cu orice casuta de email astfel incat trimiterea si primirea de faxuri sa se realizeze direct pe adresa de mail. Serviciul "Call Transfer” faciliteaza preluarea apelurilor externe de catre telefonul fix si redirectionarea acestora catre oricare din telefoanele fixe sau mobile, incluse in grup. 

Vodafone Office Complet poate fi achizitionat de firmele mici si mijlocii la un pret promotional incepand cu 29€, fara TVA (minim 3 SIM-uri de voce mobila active intr-un grup) astfel : 


Preturile promotionale sunt valabile pana la 30 noiembrie 2012. Clientii pot achizitiona noul pachet prin forta de vanzari a Vodafone Romania si a partenerilor sau direct in magazinele Vodafone si ale partenerilor, in Call Center sau pe site-ul www.vodafone.ro/business ,  la sectiunea Vodafone Office Complet.

Noul pachet de servicii va fi lansat printr-o campanie de comunicare in print, TV, OOH, online si retail. Special pentru online, Vodafone lanseaza un concept unic de comunicare ce le permite firmelor mici si mijlocii sa isi promoveze afacerea pe canalele online, folosind bannerele achizitionate de Vodafone. Orice firma care doreste sa se foloseasca de aceasta oportunitate poate folosi web-bannerele interactive din campanie si poate beneficia astfel de afisari gratuite, pe diverse site-uri, incepand cu jumatatea lunii septembrie.

http://www.banknews.ro/stire/61810_vodafone_lanseaza_un_pachet_integrat_de_servicii_de_comunicare_destinat_firmelor_mici_si_mijlocii,_unic_in_romania.html