BankNews.ro - The Business Republic

AdVenture a realizat noua campanie de comunicare pentru Lactag
Media | Data Publicarii: 28-03-2013

AdVenture semneaza campania de comunicare integrata Lactag, cel mai mare producator autohton de lactate din sudul tarii.

Campania se adreseaza unui public urban "nerafinat”, care, desi s-a adaptat standardizarii, prefera gusturile nu foarte prelucrate si nu atat de mult modificate prin tehnologizare si industrializare. 

"Lactag este bunul de la tara adus la oras”, a declarant Elisa Olteanu, Senior Copywriter - AdVenture. "Exista si o intamplare adevarata de care ne-am agatat intr-una din executii - o bunica grijulie de la tara care a avut trei vaci si le-a vandut pe toate trei si a pus banii la banca pentru nunta nepoatei ei. Si uite-asa, nepoata, fata de Bucuresti si colega de-a noastra, a ramas fara laptele adevarat cu care crescuse o viata. Acum e fericita, si ea si toti oamenii din AdVenture; avem in hol un frigider Lactag plin cu gusturi adevarate, autentice, bogate.” 

Comunicarea integrata a debutat la inceputul lunii martie cu difuzarea celor doua spoturi de 30 de secunde "Laptele” si "Fagaras” pe cele mai importante posturi de televiziune, fiind sustinuta de campania de radio si proiectele speciale din online si social media.

In ceea ce priveste colaborarea dintre AdVenture si Lactag, Ioana Tene, Account Manager- AdVenture, a declarat : 

" In 2012 AdVenture a adaugat in portofoliu sau Lactag, firma producatoare de lactate cu o traditie de peste 50 de ani. Toamna anului trecut a marcat relansarea gamei traditionale Lactag si un nou design al ambalajelor. Dezvoltarea campaniei de rebranding si comunicare a fost o provocare pentru noi ca agentie, si in aceeasi masura si pentru Lactag. Strategia de comunicare a fost dublata de o politica comerciala prin care Lactag isi propunea sa devina un brand de produse mult mai cunoscut si iubit de catre consumatori”.

La randul sau, Adriean Asan-Mic, Director General Lactag a adaugat: 

« Obiectivele companiei Lactag sunt stabilite cu precizie : ne dorim o fabrica moderna, care sa inglobeze echipamente si tehnologii la nivelul standardelor europene de calitate. Tocmai de aceea, suntem in plin proces de retehnologizare a capacitatilor noastre de productie.

In egala masura ne preocupa si gradul de satisfactie al clientilor nostri. Pentru ei, cautam in permanenta sa extindem portofoliul de produse si sa mentinem calitatea produselor noastre la un nivel ridicat.

Evident ca nu am putea face toate aceste lucruri fara ajutorul partenerilor nostri, dar, mai ales, fara oamenii care fac parte din echipa Lactag si care se straduiesc in fiecare zi ca lucrurile mentionate mai sus sa se intample. »

Pentru a descoperi mai multe despre Lactag va invitam sa ne vizitati pe http://lactag.ro/,  http://pegustate.ro/,  pe Facebook pe https://www.facebook.com/pegustatero, https://www.facebook.com/Lactag, iar pe Twitter ne poti urmari pe hashtagul #pegustate.

Echipa AdVenture care a lucrat la acest proiect este formata din: Daniel Toma - Creative Director, Elisa Olteanu- Senior Copywriter, Daniela Habara - Copywriter, Stefan Popescu - Director Media, Ioana Tene - Account Manager.

Productia spotului TV a fost realizata cu ajutorul casei de productie Hi-Fi Production Grup:  Laura Carmen Baron - Production Manager, Radu Jude - Regizor, Marius Panduru- DOP, Augustina Stanciu - Costume&Scenografie.

Echipa Lactag implicata este formata din: Eduard Stanov - Coordonator Departament commercial, Robert Iriza- Director Executiv, Adriean Asan-Mic - Director General.

Extra info:

AdVenture este o agentie de publicitate full service, 100% independenta, infiintata in anul 2002. Printre clientii sai actuali se numara CEZ Romania, EIT Forum Auto (unic importantor Volvo in Romania), Primus Auto (dealer unic Volvo in Bucuresti), Nada Mas, Sofa Restaurant & Bistro Cafe, Clermont Hotel****, Clinica Academica, Phoenix Media, Nestle (Pro Plan Cat, Pro Plan Dog, Dog Chow), Nu Skin, A&D Pharma (Alcovit, Solacium Pharma - Revigrip, Ibusinus), Walmark, Volvo Romania (Volvo Trucks), Optiblu.

Lactag - Din punct de vedere al clasificarii societatilor de prelucrare a laptelui din Romania, Lactag este in prima categorie, avand nr. de autorizare L126 specific pentru schimburi intracomunitare. 

Lactag este cea mai mare firma producatoare de lactate din sudul tarii, cu o capacitate de 30.000 litri/schimb. Lactag functioneaza ca societate pe actiuni din 1991, fiind creata pe structura fostei ICIL Arges infiintata in 1962. Din iulie 2012 societatea a trecut sub o noua conducere, 91 % din actiunile companiei fiind preluate de Robert Iriza si Adriean Asan-Mic.


http://www.banknews.ro/stire/66899_adventure_a_realizat_noua_campanie_de_comunicare_pentru_lactag.html