BankNews.ro - The Business Republic

Pierderile pe bursa devin castiguri pe platformele de tranzactionare online
Bursa | Data Publicarii: 01-04-2013

 Analiza fundamentala da semnul ca pietele de capital ar putea fi dominate, si in 2013, de sentimentul fricii. Pentru orice investitor, insa, exista solutia de a acoperi pierderile deschizand direct pozitii de vanzare pe o platforma de tranzactionare online, ceea ce nu se poate face pe bursa.  

  Criza datoriilor suverane si pericolul destramarii zonei euro au tinut in corzi anul trecut pietele de capital internationale precum si bursa locala, influentata puternic de evenimentele externe. Investitorii sunt foarte atenti si reactioneaza neintarziat la evenimente economice, date macro sau decizii politice cu impact economic, ceea ce constituie analiza fundamentala.   

  Cum problema datoriilor statelor europene nu este rezolvata  iar pericolul destramarii zonei euro nu a disparut si, in plus, masurile monetare sau politice luate sunt inca departe de a reprezenta semnale clare de relansare durabila a investitiilor in economia reala, nu sunt excluse episoade de panica pe bursele internationale si pe cea locala, implicit. Concret, vanzari masive de actiuni ar putea fi declansate, anul acesta, de eventuale tergiversari politice in Statele Unite cu privire la "prapastia fiscala", de o reintensificare a tensiunilor in zona euro, ca urmare a divergentelor economice sau de imposibilitatea ajustarii economiilor pe flancul sudic, ceea ce ar putea intensifica presiunile de natura sociala si politica in directia iesirii unor economii din mecanismul european. Toatea acestea pot provoca pierderi semnificative investitorilor in actiuni sau obligatiuni, indiferent de piata.  

  Cum pot fi transformate pierderile in castig?   

  In acest context, pietele de capital isi vor mentine caracteristica unei volatilitati ridicate, dar orice investitor  trebuie sa stie ca are la indemana o strategie de stopare a pierderilor de pe bursa. Investitorii pot da startul la tranzactii prin intermediul unei platforme de tranzactionare online, ceea ce nu se poate intampla pe piata de capital. Poti apela la o platforma de tranzactionare puternica asemenea platformei Markets.com pusa la dispozitie in Romania de catre Godwin Austin unde  asistenta tehnica este asigurata.

Godwin Austin, prin intermediul platformei Markets.com ii da posibilitatea oricarui investitor sa faca direct tranzactii in marja si cu efect de levier direct, fara comisioane si taxe. Pe Bursa de la Bucuresti, de exemplu, tranzactiile in marja sunt intermediate de brokeri si sunt putini care fac astfel de tranzactii iar dobanzile percepute nu sunt deloc mici (atentie la DAE care ia in calcul nu doar dobanda nominala, ci toate comisioanele platite de investitor).  

   Tranzactiile in marja sporesc puterea de cumparare, pentru ca nu trebuie sa existe in cont toata suma necesara tranzactiilor, iar efectul de levier poate creste considerabil profitul, daca este aplicat corespunzator. De exemplu, avem un nivel al marjei de 1% si un efect de levier de 100, adica 1:100. La un cont de tranzactionare de 10.000 de euro, sa zicem, si marja de 1:100, se poate tranzactiona un volum de 1.000.000 de euro (10.000X100).

Esti pregatit sa castigi prin tranzactii in marja? 

Godwin Austin este un introducing broker pentru Markets.com si Trade.com platforme investitionale globale cu o infrastructura robusta, dezvoltata in peste 100 de tari si in 14 limbi, operate de catre Safecap Investments Limited. Despre Godwin Austin este cunoscut faptul ca ofera, prin intermediul partenerilor sai, instrumente de investitii precum: CFD-uri pe actiuni, obligatiuni, indici, marfuri, si Forex.

Poti alege sa incepi cu tranzactii demo sau sa tranzactionezi direct, pe bani adevarati. Un lucru este insa clar, fie ca esti in faza de initiere, fie ca vrei sa iti sporesti expunerea pe pietele globale, ai nevoie de o platforma de tranzactionare puternica si sigura. Prin Godwin Austin, pe Markets.com beneficiezi de un mediu de tranzactionare securizat, pentru ca sunt utilizate toate mijloacele tehnice necesare pentru protejarea sistemelor de date. 

Poti fi si tu unul dintre clientii Markets.com accesand www.godwin-austin.com  si vei beneficia de suport 24 de ore, analize financiare personalizate, semnale de tranzactionare prin sms,  educatie financiara, webinarii si seminarii gratuite locale si internationale.  

 


http://www.banknews.ro/stire/66917_pierderile_pe_bursa_devin_castiguri_pe_platformele_de_tranzactionare_online_.html