BankNews.ro - The Business Republic

Tehnologii si servicii medicale de ultima ora la ROMMEDICA 2013
Afaceri | Data Publicarii: 01-04-2013

Timp de patru zile, intre 9 si 12 aprilie, expozitia ROMMEDICA isi asteapta vizitatorii la ROMEXPO.

Ajuns la cea de a XXIII-a editie, evenimentul reprezinta cea mai importanta manifestare adresata specialistilor din domeniul medical. In plus, ROMMEDICA reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului medical (provenind atat din mediul public cat si din cel privat) dar si pentru vizitatori, prin intermediul manifestarilor conexe ce se vor desfasura. O serie de workshop-uri, conferinte, mese rotunde si seminarii vor veni in completarea programului expozitional. 

Eveniment organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ROMMEDICA reuneste cele mai importante firme din domeniu, atat din tara cat si din strainatate. 

 In cadrul editiei de anul acesta, peste 60 de companii vor prezenta, pe o suprafata ¬de aproximativ 4000 de metri patrati, cele mai noi tehnologii si servicii medicale. Suntem bucurosi, ca si de aceasta data, sa anuntam o importanta participare internationala: 34% dintre expozantii ROMMEDICA provin de peste hotare. Acestia reprezinta tari precum: Austria, China, Elvetia, Rusia, Germania, India, Italia, Olanda, Polonia, Turcia si Ungaria. 

Si in acest an, ROMEXPO a creat cadrul propice pentru a reuni atat companiile, cat si beneficiarii directi ai acestora, contribuind semnificativ la cresterea si imbunatatirea comunicarii si a serviciilor din domeniul medical. 


http://www.banknews.ro/stire/66960_tehnologii_si_servicii_medicale_de_ultima_ora_la_rommedica_2013.html