BankNews.ro - The Business Republic

Liviu Stoicescu se alatura conducerii ASTRA Asigurari
Finante-Banci | Data Publicarii: 01-04-2013

Liviu Stoicescu, presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (Biroul National Carte Verde-BAAR), se alatura echipei Astra Asigurari, fiind propus de Consiliul de Supraveghere al societatii ca membru in directorat. 

El va exercita aceasta functie dupa primirea avizului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Ca presedinte al BAAR, Liviu Stoicescu (47 de ani) a reprezentat piata de asigurari din Romania in Adunarea Generala a Consiliului Birourilor de la Bruxelles si a fost ales membru in nu mai putin de patru comitete de conducere. 

Este un reputat specialist in materie de Carte Verde, a consolidat relatiile de colaborare cu alte Birouri Nationale si a semnat din partea BAAR Acordul Multilateral pentru libera trecere a autovehiculelor, fara controlul RCA la frontiera cu SEE, conditie de aderare la Uniunea Europena.

Si-a inceput cariera in asigurari in anul 1990 ca inspector de daune la ADAS, iar in perioada 1996-1999 a fost inspector de daune la ASTRA Asigurari. Din anul 2000 s-a alaturat echipei Omniasig unde a ocupat mai multe posturi de conducere. 

Liviu Stoicescu si-a incheiat mandatul de membru in directoratul Omniasig VIG (2008-2012) si director al Directiei Asigurari Auto a aceleasi companii. Este de peste zece ani presedintele BAAR.


http://www.banknews.ro/stire/66974_liviu_stoicescu_se_alatura_conducerii_astra_asigurari.html