BankNews.ro - The Business Republic

Marfin Bank Romania isi desfasoara activitatea normal, nu este afectata de masurile din Cipru
Finante-Banci | Data Publicarii: 02-04-2013

Marfin Bank Romania este complet operationala, isi desfasoara activitatea in mod normal, nefiind afectata de masurile adoptate de catre Guvernul din Cipru si Eurogroup, potrivit lui Doros Ktorides, director general executiv al Marfin Bank Romania.

"Marfin Bank Romania este o banca romaneasca ce opereaza pe piata locala, supunandu-se legislatiei tarii, precum si normelor Bancii Nationale a Romaniei, pe care le indeplineste in totalitate. Astfel, aceasta nu este afectata de masurile adoptate de catre Guvernul din Cipru si Eurogroup", se arata intr-un comunicat al bancii.

De asemenea, reprezentantii bancii precizeaza ca Marfin Bank Romania este complet operationala, desfasurandu-si activitatea in mod normal si continuand sa ofere clientilor aceleasi produse si servicii bancare, cu valoare adaugata.

Marfin este membra a Grupului Marfin Popular Bank din Cipru, are o istorie ce depaseste 100 de ani si este prezenta prin cele peste 500 de subsidiare in 11 tari ale lumii.

Integral in ECONOMICA.net

http://www.banknews.ro/stire/67010_marfin_bank_romania_isi_desfasoara_activitatea_normal,_nu_este_afectata_de_masurile_din_cipru.html