BankNews.ro - The Business Republic

Victor Ponta: Nu ma santajeaza nimeni
Politica | Data Publicarii: 04-04-2013

Premierul Victor Ponta a negat miercuri ca a propus-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Departamentului National Anticoruptie la cererea presedintelui Traian Basescu, respingand si presupunerea ca ar fi "santajabil".

"Nu ma santajeaza nimeni. Am un dosar penal care mi-a fost facut in urma cu cateva zile de la o plangere a domnilor Papahagi si Neamtu, am o sesizare la CNCD facuta de domnul Mihai Ungureanu, am o plangere la ANI facuta de domnul Blejnar, am o plangere penala facuta de domnul Videanu, nu dau doi bani pe toate aceste personaje pe care le-am batut in alegeri si voi asigura toate conditiile ca justitia sa-i traga la raspundere. In afara de aceste lucruri, cu ce sa ma santajeze cineva? Am fost procuror atatia ani, fac politica de atatia ani, credeti ca mai e vreun secret in viata mea pe care nu l-ati aflat pana acum?!", a spus Victor Ponta la Realitatea TV, intrebat fiind daca e "santajabil". 

Premierul Victor Ponta a propus-o miercuri pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al DNA, provocand nemultumirea partenerilor de guvernare din PNL. 

Sursa: AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/67075_victor_ponta_nu_ma_santajeaza_nimeni.html