BankNews.ro - The Business Republic

Basescu: Vad in Miscarea Populara un partener care sa ma sprijine sa continuam ceea ce ne-am propus pentru Romania
Politica | Data Publicarii: 08-04-2013

Presedintele Traian Basescu afirma ca va participa la dezbaterile Fundatiei "Miscarea Populara", precizand ca vede in aceasta un partener care sa-l sprijine in a continua ceea ce si-a propus pentru Romania.

"Oricand ma vor chema (membrii Fundatiei Miscarea Populara - n.r.), pentru conferinte, pentru intalniri cu oameni interesati de un subiect sau altul. Si deocamdata, din cate am inteles din discutia de astazi cu fondatorii fundatiei, vor fi si niste subiecte prioritare in dezbaterea fundatiei, cum ar fi revizuirea Constitutiei, noua lege electorala, legea sanatatii, cu care eu am avut un mare esec - am vrut sa o promovez, dar pana la urma nu s-a putut -, sau reorganizarea administrativa a teritoriului, sunt teme pe care le consider foarte importante si voi participa la ele", a declarat Basescu, duminica, dupa intalnirea avuta la un restaurant din Capitala cu membri ai Fundatiei "Miscarea Populara". 

De asemenea, Basescu a mai precizat ca va fi prezent si la dezbaterile Miscarii Populare ce vor avea ca tematica relansarea agriculturii, punctand ca detine informatii in domeniu, iar consilierul sau Adrian Radulescu cunoaste foarte bine realitatile din sectorul agricol. 

"Oamenii nu sunt neinteresati de viata cetatii, iar cei care nu mai sunt interesati, nu mai sunt pentru ca nu mai cred in partide si in promisiuni electorale. Uitati-va si acum ce s-a promis in campanie si ce se intampla dupa campanie. Asta e viata in politica! Poate societatea civila poate fi un vector care sa concureze cu partidele in a impune tematica si directia. Marturisesc, eu sunt unul dintre aceia care si-au propus mult mai multe decat s-au intamplat in mandatul meu. Daca vreti, vad fundatia si ca pe un partener care sa ma sprijine sa continuam ceea ce ne-am propus pentru Romania", a mai spus presedintele Basescu despre Fundatia Miscarea Populara. 

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la un restaurant din Capitala, cu membrii conducerii Fundatiei Miscarea Populara. 

Consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Bogdan Dragoi, purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, precum si presedintele Miscarii Populare, Marian Preda si Elenina Nicut, Georgeta Condur si Radu Borza, membri ai fundatiei, sunt cei care s-au intalnit la un restaurant din Bucuresti, cu presedintele Basescu. 

Inainte de a iesi la restaurant cu presedintele, membrii Miscarii Populare au sustinut o conferinta de presa. 

Cu acest prilej, Marian Preda spunea ca presedintele Traian Basescu este tatal spiritual al Fundatiei "Miscarea Populara" si cel mai important sustinator. 

"Presedintele Traian Basescu, dupa cum stiti, este cel care a venit cu ideea, este, daca vreti, tatal spiritual al Fundatiei Miscarea Populara si cel care este as spune primul si cel mai important sustinator al nostru', a afirmat, duminica, presedintele Fundatiei "Miscarea Populara". 

Sursa: AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/67130_basescu_vad_in_miscarea_populara_un_partener_care_sa_ma_sprijine_sa_continuam_ceea_ce_ne-am_propus_pentru_romania.html