BankNews.ro - The Business Republic

BNR cauta un electrician cu cel putin trei ani de experienta
Finante-Banci | Data Publicarii: 08-04-2013

Banca Nationala a Romaniei (BNR) cauta un electrician cu studii medii si trei ani de experienta in domeniu, potrivit anuntului de concurs publicat pe site-ul oficial al institutiei.

Concursul se va desfasura incepand cu 17 aprilie si va avea trei probe, mai exact un test profesional, o testare psihologica urmata de un interviu de selectie si un interviu profesional.

Testul profesional va consta intr-o proba practica, avand o pondere de 70% in nota finala, precum si o proba scrisa, "pentru evaluarea cunostintelor de specialitate", test cu o pondere de 30% in nota finala. Candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 pentru a trece mai departe.

Interviul de selectie va fi sustinut cu un reprezentant al Directiei de Resurse Umane din cadrul BNR si va urmari "confirmarea profilului psihologic al candidatului si compatibilitatea acestuia cu postul", "competentele si abilitatile specifice postului vacant", "motivatia candidatului" precum si "perceptia acestuia cu privire la activitatea pe care o va desfasura". Interviul de selectie va fi apreciat cu calificativele admis/respins.

Integral in Gandul.info

http://www.banknews.ro/stire/67138_bnr_cauta_un_electrician_cu_cel_putin_trei_ani_de_experienta.html