BankNews.ro - The Business Republic

Ghid pentru cumpararea tabletelor
IT&C | Data Publicarii: 08-04-2013

Esti in cautarea unei tablete? Pentru multi este pentru prima data cand cumpara un asemenea produs, aparut acum cativa ani pe piata, iar prima tablet care le vine in minte este un iPad de la Apple.

Are cea mai buna capacitate, si un software fantastic care suporta un numar mare de aplicatii, jocuri, muzica si clipuri video. Totusi, daca iti place ideea unei tablete performante, insa nu ai bani pentru a-ti cumpara un Apple, exista nenumarate tablete cu sistemul de operare Android care merita sa fie luate in considerare.

Trei reguli pentru a cumpara tablete

1. Cunoaste-ti nevoile

Exista foarte multe intrebari pe care ti le-ai putea pune inainte sa arunci banii, dar cel mai important este "Cum planuiesti sa o folosesti?". Cauti sa iti inlocuiesti calculatorul sau vrei pur si simplu un dispozitiv pentru a viziona filme si show-uri TV in timp ce calatoresti? In orice caz, nevoile tale in legatura cu o tableta vor constitui un factor important de decizie in alegerea ta. Vei avea nevoie de internet in mod constant? Este important pentru tine sa ai un spatiu mare de memorie Dar HDMI-ul?

2. Pretul nu reflecta intreaga poveste

Doar pentru ca o tableta este scumpa nu inseamna ca este si de calitate. In schimb, nu toate tabletele ieftine sunt nefolositoare si de aruncat.

De obicei, acestea sunt niste motive bune in spatele fiecarei tablete. Amazon ofera tabletele Kindle Fire HD la preturi accesibile, fiind dispus accepte o pierdere la vanzarea fiecarei tablete. De asemenea, in ciuda faptului ca iPad-ul nu are HDMI sau suport pentru extinderea spatiului de memorie, emblematicul Apple isi poate justifica preturile de pornire de 500 de euro datorita recunoasterii brandului, prin incredibilul suport pentru aplicatii, interfata rafinata si ecosistemul robust. Incearca sa vezi dincolo de pret.

3. Producatorul conteaza

Alege inteligent producatorul de la care iti cumperi tableta. Calculatoarele nu sunt perfecte, iar tabletele, cu atat mai mult sunt imperfecte. Daca exista probleme, vei dori sa te asiguri ca ai ales un comerciant care iti va rezolva problemele corespunzator. De asemenea, pentru a evita durerile de cap ar trebui sa alegi un producatorul ale carui tablete nu sunt cunoscute pentru defectiuni si probleme frecvente. Daca planuiesti sa cumperi o tableta Android, alege un comerciant care este celebru pentru faptul ca imbunatateste versiunile de Android regulat. Asus si Motorola au o reputatie buna in acest sens; Samsung, mai putin. Documenteaza-te, inainte sa cumperi, in legatura cu implicarea modul in care un producator isi intretine tabletele.

Integral pe MoneyCenter.ro

http://www.banknews.ro/stire/67152_ghid_pentru_cumpararea_tabletelor.html