BankNews.ro - The Business Republic

DTZ Echinox: O companie de call center in turism a inchiriat 1,800 mp de birouri in Barba Center
Imobiliare | Data Publicarii: 09-04-2013

 Compania internationala de consultanta imobiliara DTZ Echinox anunta inchirierea de catre Elohim Net, companie activand pe piata de call center in turism, a unui spatiu de birouri cu suprafata de 1,800 mp in Barba Center.

Centrul de afaceri Barba Center, localizat in zona de nord a Bucurestiului, pe bulevardul Pipera, este compus din doua cladiri de birouri, P + 11 etaje fiecare, avand o suprafata totala inchiriabila de 42,000 mp de birouri de clasa A. 

"Facilitatile de clasa A ale cladirii, serviciile adaugate: restaurant, cafenea, cantina, sala gym, spa precum si costul competitiv si solutiile de livrare a spatiului ”la cheie” reprezinta argumentele principale ale alegerii cladirii Barba Center de catre compania Elohim Net”, afirma Eduard Turcoman, Senior Consultant in cadrul DTZ Echinox, agentul care a intermediat tranzactia. 

Barba Center, in cadrul caruia functioneaza si un hotel de 4 stele, ofera toate facilitatile unui centru de afaceri modern: sistem anti incendiu, sistem de climatizare ce presupune un complex de racire si incalzire intr-un singur ansamblu, 8 lifturi pentru fiecare imobil, precum si 480 de locuri de parcare din care 380 subterane. 

DTZ Echinox a intermediat in ultimele luni, tranzactii de inchiriere pe segmentul de birouri pentru o suprafata cumulata de aproximativ 12,000 mp. Beneficiari au fost firme de IT si constructii, acestia optand pentru cladiri de birouri in zone accesibile sau cu solutii flexibile de transport oferite de proprietar. 

http://www.banknews.ro/stire/67179_dtz_echinox_o_companie_de_call_center_in_turism_a_inchiriat_1,800_mp_de_birouri_in_barba_center_.html