BankNews.ro - The Business Republic

Fabrica de carduri din Bucuresti a grecilor de la Lycos va angaja inca 50 de oameni
Finante-Banci | Data Publicarii: 10-04-2013

Grupul elen Lykos, care a investit peste 25 milioane de euro in constructia in Romania a unei fabrici de carduri cu cip marca Austria Card, a angajat pana in prezent 50 de oameni si are in plan sa recruteze alti 50 pana la finele anului, au declarat intr-o conferinta de presa reprezentantii companiei.

  Fabrica are 15.000 de metri patrati, iar printre primii clienti se numara Raiffeisen, BCR si Piraeus, a declarat Jochen Hense, CEO al Austria Card. Fabrica din Romania va produce si pentru pietele din Bulgaria, Austria, Slovenia, Rusia si Turcia, a adaugat el.

  Fabrica, situata in sectorul 1 din Capitala, este certificata MasterCard si Visa, fiind prima unitate de acest tip deschisa in Romania.

  Furnizorul de carduri Austria Card a fost preluat in proportie de 85% in anul 2007 de catre compania elena Inform Lykos de la Banca Nationala a Austriei. Ulterior, in 2011, firma elena a dobandit controlul integral asupra Austria Card.

Integral in ZF.ro

http://www.banknews.ro/stire/67217_fabrica_de_carduri_din_bucuresti_a_grecilor_de_la_lycos_va_angaja_inca_50_de_oameni.html