BankNews.ro - The Business Republic

Ce supermarketuri recruteaza peste 500 de oameni CHIAR ACUM. Vezi LISTA oraselor
HR/Cariere | Data Publicarii: 17-04-2013

Marile retele de supermarketuri si hipermarketuri au peste 500 de posturi vacante in momentul de fata, potrivit anunturilor postate pe site-urile de joburi.

Reteaua de magazine Profi, care are in prezent peste 4.000 de angajati, angajeaza casieri si lucratori comerciali in orasele Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Timisoara, Lugoj, Buzau si Satu-Mare. Detalii despre cerintele la angajare aici.

Aproximativ 4.300 de romani vor sa fie sefi de magazin la Profi, compania primind tot atatea CV-uri la anunturile deschse in toate orasele din tara. Vezi lista anunturilor de angajare aici.

Retailerul german Lidl recruteaza sefi de magazin in localitatile Resita, Moreni, Victoria, Zarnesti si casieri/vanzatori in Sibiu, Victoria si Lupeni. Alte posturi scoase la concurs sunt de specialisti HR si manipulanti marfa. Detalii despre joburi aici.

Belgienii de la Mega Image, care se extind in permanenta in Bucuresti si in judetul Ilfov, recruteaza cel putin 50 de lucratori comerciali si au si alte oportunitati de angajare: specialisti pe taxe, IT-isti, asistenti de magazin. Detalii aici.

Si lantul de hipermarketuri Cora, care apartine de asemenea grupului international Louis Delhaize, cauta manageri de departament si de raion, sefi adjuncti si asistenti directiune, controlori calitate si decoratori pentru noul magazin din Ploiesti.

Kaufland recruteaza personal in orasele Sebes, Fagaras, Turda, Medias, Sighisoara, Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe si Bucuresti. Pe lista joburilor vacante: sefi de magazin, sefi de raion, sefi de departament, specialisti HR, analisti cumparari, asistenti etc.

Rewe angajeaza casieri in Alba Iulia, Cisnadie, Arad, Covasna, Sf. Gheorghe, Targu Secuiesc si Codlea si sefi de sectie in Suceava, Covasna, Sf. Gheorghe.

Joburi scoase la concurs sunt de asemenea la Auchan, Metro, Carrefour, Selgros etc.

Sursa: Realitatea.net

http://www.banknews.ro/stire/67369_ce_supermarketuri_recruteaza_peste_500_de_oameni_chiar_acum_vezi_lista_oraselor.html