BankNews.ro - The Business Republic

Case si apartamente vechi la tIMOn 2013
Imobiliare | Data Publicarii: 17-04-2013

Asociatia Brokerilor Imobiliari (ABI) va participa la Targul Imobiliar National - tIMOn, in perioada 18-21 aprilie 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Vom fi prezenti cu cele mai atractive oferte imobiliare la apartamente si case vechi, prin brokerii imobiliari acreditati.

La Targul Imobiliar National - tIMOn, pe langa locuinte noi amplasate in ansambluri rezidentiale noi, gasiti si apartamente si case vechi, prin intermediul brokerilor membri ABI. Pentru vizitatorii targului este o  oportunitate sa compare ofertele noi cu cele vechi, pentru a putea lua o decizie in functie de preferintele si bugetul lor. Prin aceasta actiune, ABI sustine interesele brokerilor imobiliari si pe cele ale clientilor acestora, oferindu-le posibilitatea de a interactiona in mod direct si la un nivel profesionist.

"Sunt ferm convins ca vizitatorii Targului Imobiliar National - tIMOn se vor bucura sa descopere standul ABI plin cu oferte de case si apartamente vechi. Selectia unui broker imobiliar este esentiala in alegerea unei locuinte si, de aceea, ii invitam pe toti potentialii cumparatori sa apeleze cu incredere la brokerii acreditati ABI”, a declarat Dragos Vilceanu, presedinte ABI.

Despre ABI:

Asociatia Brokerilor Imobiliari este o organizatie autonoma, cu caracter non-guvernamental si nepatrimonial, in folosul public. ABI s-a nascut in februarie 2010 ca o consecinta fireasca a evolutiei pietei imobiliare din Romania. Atat brokerii/agentii imobiliari, cat si publicul larg au nevoie de o interfata prin intermediul careia sa interactioneze pe baza unor principii solide si respect reciproc. La mai mult de trei ani de la lansare, asociatia numara peste 350 de membri activi.

Despre tIMOn:

Targul Imobiliar National - tIMOn se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013. Numai in perioada targului,  vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori si brokeri.  Programul tIMOn:  joi - sambata 10.00 - 20.00 si duminica 10.00 - 18.00.


http://www.banknews.ro/stire/67373_case_si_apartamente_vechi_la_timon_2013.html