BankNews.ro - The Business Republic

Unde merg creditele acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinte
Finante-Banci | Data Publicarii: 18-04-2013

Majoritatea finantarilor acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) sunt pentru lucrari de modernizare, creditele pentru constructie fiind cele mai putin numeroase, iar in ultimii ani s-a inregistrat o crestere a valorii medii a creditelor, a declarat joi Aurelia Cionga, presedintele bancii.

"La fiecare 10 credite date de RBL unul este pentru constructie, doua sunt pentru achizitie si sapte sunt pentru modernizare. Pe partea de modernizare intra toata gama, de la schimbarea geamurilor pana la proiecte care inseamna reabilitarea sau finalizarea unor constructii inregistrate care pot sa coste 100.000 lei. Sistemul de economisire-creditare este in toate tarile in care functioneaza o solutie sustenabila de finantare a domeniului locativ", a spus Cionga, la conferinta Mediafax Talks about Constructions.

Potrivit acesteia, clientii interesati de acest produs sunt oamenii care vor sa fie stapanii proiectelor lor si care cunosc valoarea banilor.

"In ultima instanta, unul dintre argumentele cele mai importante ale acestui produs este ca ofera o finantare care il costa cel mai putin pe om. Vorbim, in general, de credite care nu depasesc, in forma lor standard, intre 20 si 60 de bani pentru fiecare leu pe care il imprumuta. Vorbim foarte adesea de familii la inceput de drum sau ale caror copii se pregatesc sa inceapa propriul drum in viata", a adaugat oficialul RBL.

Integral pe InComeMagazine.ro

http://www.banknews.ro/stire/67417_unde_merg_creditele_acordate_de_raiffeisen_banca_pentru_locuinte.html