BankNews.ro - The Business Republic

Oferte last minute pentru Paste: Unde puteti petrece in stil ortodox
Turism | Data Publicarii: 25-04-2013

Un mic sejur in afara tarii in perioada de 1 Mai si Paste nu inseamna ca trebuie sa renuntati la traditiile asociate acestei sarbatori, agentiile de turism punand la dispozitia turistilor multe pachete in alte tari ortodoxe.

In St. Petersburg, Rusia, puteti alege din mai multe hoteluri de trei stele, aflate in centrul orasului, pretul fiind de 669 de euro/persoana/sejur. In pret intra biletul de avion dus-intors, cu escala, taxele de aeroport si de check-in, bagajul de cala, cazare 5 nopti in camera dubla, intre 4 si 9 mai, mic dejun si taxa pentru documentele necesare pentru obtinerea vizei. 

Una dintre optiunile de cazare este hotelul Nevsky Grand, aflat in centrul orasului, la mai putin de zece minute de Palatul Hermitage Winter si la cativa metri de Nevsky Prospkt. Hotelul are propriul restaurant, servicii de baby sitting si paturi pentru copii, la cerere, iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, Internet, uscator de par si telefon. De asemenea, puteti opta pentru hotelul Nevsky Central, amenajat intr-o cladire istorica in aceeasi zona. 

In perioada 1-6 mai, tot in centrul orasului St. Petersburg, va puteti caza la hotelul Dostoevsky, de 4 stele, sejurul costand 664 de euro, potrivit anuntului de pe Infoturism. Pretul include transportul aerian, cu Polish Airlines si escala la Varsovia, autocar pentru transferul la hotel, cazarea cu mic dejun, un tur panoramic al orasului, cu ghid local, o vizita la Muzeul Hermitage, vizita la Fortareata Petru si Pavel, asigurarea medicala. 

In schimb, trebuie sa platiti in plus taxele de aeroport, in valoare de 160 de euro si taxa pentru viza, de 50 de euro.

Integral in Ziare.com

http://www.banknews.ro/stire/67564_oferte_last_minute_pentru_paste_unde_puteti_petrece_in_stil_ortodox.html