BankNews.ro - The Business Republic

Benevo tureaza motoarele: un nou mall se va construi vara aceasta in Bucuresti
Afaceri | Data Publicarii: 25-04-2013

Companiile canadiene Benevo si CD Capital fac doua malluri, cu o suprafata totala de 94.000 mp, in valoare de 200 de milioane de euro.

Canadienii de la Benevo si CD Capital Partners, au semnat cu retailerul Cora pentru deschiderea unei unitati in viitorul mall Victoria City Lifestyle Retail Center, din zona Bucurestii Noi, a carui investitie anuntata in 2010 a fost de 150 de milioane de euro.

Lucrarile de constructie vor fi demarate anul acesta, iar deschiderea este programata pentru cel de-al treilea trimestru din 2014.

Cora a semnat un contract de inchiriere a unui spatiu de 12.000 mp. In total, mallul va avea o suprafata de 68.000 mp inchiriabili, se arata intr-un anunt al Benevo. Avand in vedere numarul contractelor deja semnate pentru acest proiect, compania se asteapta sa ajunga la un grad de pre-inchiriere de 70% inainte de mijlocul verii. In plus, proiectul va avea si o componenta office, dar si spatii pentru divertisment.

"Benevo a finalizat recent un acord de finantare cu Alpha Bank si asteapta deschiderea acestui mall mult asteptat”, declarat Michael Topolinski, CEO Benevo Capital.

In plus, Benevo este partenerul NEPI pentru dezvolarea proietului Vulcan Retail Park, care va avea o suprafata inchiriabila de 25.000 mp.

Integral in ECONBOMICA.net

http://www.banknews.ro/stire/67582_benevo_tureaza_motoarele_un_nou_mall_se_va_construi_vara_aceasta_in_bucuresti.html