BankNews.ro - The Business Republic

Raiffeisen Bank si-a mutat sediul social in Sky Tower
Finante-Banci | Data Publicarii: 26-04-2013

 Raiffeisen Bank si-a schimbat oficial sediul social in cladirea Sky Tower din Calea Floreasca, nr. 246 C, sector 1, Bucuresti, cod  postal 014476.

Sky Tower este cea mai inalta cladire din Romania, cu cele 37 de etaje ale sale, cu 5 etaje de parcare subterana si10 lifturi siuna dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti. Asezat intre strada Barbu Vacarescu si Calea Floreasca, complexul Sky Tower este la cinci minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si va avea in imediata apropiere cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada Shopping Mall.

"Raiffeisen Bank are incepand din aprilie un singur sediu central in Bucuresti, in cladirea Sky Tower, in care vor lucra aproximativ 1.700 de angajati. A fost un efort urias sa ne mutam pe parcursul a doar cateva luni si le multumesc pentru aceasta performanta colegilor mei din echipa de proiect. Mai exista un motiv important pentru care sunt multumit: reusim sa avem pentru prima data in Bucuresti un singur sediu pentru administratia centrala a bancii, dar si pentru subsidiarele din grup, si sunt sigur ca va insemna mult pentru coeziunea echipei Raiffeisen in Romania si de asemenea pentru cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri», a spus Steven van Groningen, Presedinte & CEO Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a realizat in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de 2 milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari si medii. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank opereaza o retea de 525 de unitati (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri. La 31 decembrie 2012, Raiffeisen Bank avea 5.361 de angajati. 

Grupul Raiffeisen in Romania ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investement, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.

http://www.banknews.ro/stire/67621_raiffeisen_bank_si-a_mutat_sediul_social_in_sky_tower.html