BankNews.ro - The Business Republic

Utilizatorii Vodafone pot plati biletele pentru Hollywood Multiplex direct prin aplicatia Cinemagia
Lifestyle | Data Publicarii: 30-04-2013

Din iulie 2012 utilizatorii pot plati, prin aplicatia Cinemagia powered by Vodafone, si biletele pentru Grand Cinema Digiplex.

 De acum, fanii filmului pot rezerva si plati biletele pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall direct prin intermediul telefonului mobil, prin aplicatia Cinemagia powered by Vodafone.

Astfel, pentru achizitionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare a acestuia, direct din aplicatia gratuita Cinemagia, compatibila cu sistemele de operare iOS, Android, Symbian si Windows Phone. Odata selectat filmul, utilizatorii isi pot alege locurile in sala de cinema si, ulterior, plati biletele in siguranta, in mai putine etape, direct de pe telefon. 

Pentru accesul in salile de cinema, utilizatorii nu trebuie decat sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS sau e-mail generat automat in momentul platii. In cadrul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall exista dispozitive dedicate si semnalizate, care faciliteaza accesul posesorilor de bilete electronice Cinemagia la film.

Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, respectiv adaugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania au lansat in iulie 2012, in premiera pentru piata din Romania, optiunea de rezervare si plata a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil. Pana in prezent au fost vandute peste 20.000 de bilete, iar procentul platilor efectuate prin factura Vodafone este in acest moment de 69%.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.


http://www.banknews.ro/stire/67680_utilizatorii_vodafone_pot_plati_biletele_pentru_hollywood_multiplex_direct_prin_aplicatia_cinemagia.html