BankNews.ro - The Business Republic

Visa Europe aduce premii de primavara pentru platile cu cardul
Finante-Banci | Data Publicarii: 30-04-2013

Visa Europe deruleaza, in perioada 15 aprilie - 31 mai 2013, campania promotionala de primavara, care ofera posesorilor de carduri Visa, emise de bancile din Romania, care fac tranzactii la POS sau online posibilitatea de a castiga premii constand in bani si telefoane Samsung Galaxy Note II. 

Toti posesorii de carduri Visa, persoane fizice cu varsta peste 18 ani sau juridice, care realizeaza tranzactii la POS sau online cu cardul in perioada campaniei, participa in mod automat la promotie.

Fiecare plata efectuata direct cu cardul Visa, in Romania sau in strainatate, reprezinta o inscriere in promotie si o sansa in plus la tragerea la sorti pentru cele cinci premii zilnice in valoare de 500 lei fiecare si ocazia de a castiga in fiecare saptamana unul dintre cele cinci telefoane Samsung Galaxy Note II. 

In cadrul promotiei, care se deruleaza sub sloganul "Plateste usor cu orice card Visa si castiga!", participa orice card Visa, de credit sau de debit, emis in Romania de catre bancile participante. 

Regulamentul promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, la urmatoarea adresa http://www.visa.ro/ro/taramuldeaur/competitii/Regulamentul_promotiei.aspx. 

http://www.banknews.ro/stire/67687_visa_europe_aduce_premii_de_primavara_pentru_platile_cu_cardul__.html