BankNews.ro - The Business Republic

Ponta: Pentru un nou Guvern ma bazez in Parlament pe voturile parlamentarilor USL
Politica | Data Publicarii: 25-02-2014

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca se bazeaza pe voturile parlamentarilor USL daca va fi nevoit sa vina in fata Parlamentului cu un nou Guvern in eventualitatea retragerii ministrilor PNL.

"Eu sunt convins ca matematica parlamentara va dovedi ca Guvernul, pastrand programul USL, va primi majoritatea voturilor parlamentarilor USL. Pentru ca vreau sa va reamintesc, in acest moment in Parlament, sigur, apartinem de diverse grupuri - grupul social-democrat, grupul conservator sau grupul liberal-, dar in realitate toti, eu inclusiv, si domnul Antonescu, suntem parlamentari USL, alesi de oameni ca USL. Or eu ma bazez pe voturilor tuturor parlamentarilor USL. Poate n-o sa iau votul domnului Antonescu, dar, cu exceptia domniei sale, ma bazez pe voturile tuturor", a spus Ponta intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Intrebat pe ce se bazeaza cand afirma ca ar putea primi voturi si din PNL, Ponta a replicat: ''Pe ceea ce au votat oamenii. Și ceea ce au votat oamenii mi se pare chiar mai important decat ceea ce votam in cadrul partidelor".

Sursa: AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/70925_ponta_pentru_un_nou_guvern_ma_bazez_in_parlament_pe_voturile_parlamentarilor_usl.html