BankNews.ro - The Business Republic

Fondatorii Capital Partners lucrează la construcţia a două ansambluri rezidenţiale de lux
Finante-Banci | Data Publicarii: 09-04-2014

Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre fondatorii casei de investiţii Capital Partners, lucrează în paralel la două proiecte rezidenţiale de lux, ambele situate pe malul lacului.

La începutul acestui an One United Properties, companie fondată în 2007 de cei doi investitori, a început dezvoltarea proiectului Madrigalului Residence, amplasat pe marginea lacului Băneasa. Imobilul de locuinţe are o suprafaţă construită de 4.000 mp şi dispune de 14 apartamente care urmează a fi lansate pe piaţă în toamna acestui an.

în paralel, dezvoltatorul lucrează la ultima etapă a ansamblului One Floreasca Lake, amplasat pe malul lacului Floreasca. Proiectul rezidenţial are o suprafaţă de 15.000 mp construiţi şi totalizează 66 de apartamente, dispuse în trei blocuri cu patru etaje. Primele două imobile, cu 42 de apartamente, au fost vândute până la finalizarea acestora în 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, urmează să fie livrat la jumătatea anului viitor.

Ieri, One Floreasca Lake a fost nominalizat în cadrul celei de-a 11-a ediții a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA) de la Varșovia, competiţie organizată de CEE Insight Forum în parteneriat cu Financial Times.

SURSA: Capital.

http://www.banknews.ro/stire/71489_fondatorii_capital_partners_lucrează_la_construcţia_a_două_ansambluri_rezidenţiale_de_lux.html