BankNews.ro - The Business Republic

Otto Broker vrea afaceri de 7 mil. lei din poliţe de credit comercial şi garanţii
Finante-Banci | Data Publicarii: 15-04-2014

Otto Broker şi-a propus pentru acest an să intermedieze poliţe de credit comercial şi de garanţii de 6,5-7 milioane de lei, în creştere cu 30-40% faţă de 2013, evoluţie susţinută şi de lansarea unui program de prezentare către antreprenori a avantajelor încheierii acestor contracte de asigurare.

"Avem încredere în potenţialul de dezvoltare a asigurărilor de credit comercial şi de garanţii şi estimăm că, la nivelul întregii pieţe, creşterile pe aceste linii de asigurare în 2014 vor fi de 25-30%", a declarat directorul general al brokerului, Victor Şraer.

în 2013, Otto Broker a intermediat poliţe de credit comercial şi de garanţii în sumă de cinci milioane de lei, cu aproape 130% mai mult decât în anul precedent.

"Suntem cel mai mare broker independent cu afaceri pe aceste linii de asigurări, fiind rezultatul direcţiei strategice pe care societatea a iniţiat-o în urmă cu patru ani. Estimez că, până la sfârşitul acestui an, primele intermediate de Otto Broker pentru asigurările de credit comercial şi de garantii vor ajunge la 6,5 - 7 milioane de lei", a spus reprezentantul societăţii.

Continuarea, in ZF.

http://www.banknews.ro/stire/71580_otto_broker_vrea_afaceri_de_7_mil_lei_din_poliţe_de_credit_comercial_şi_garanţii.html