BankNews.ro - The Business Republic

Companiile de pe piata locala de software si servicii IT se pot inscrie in cursa pentru Premiile ANIS 2015
IT&C | Data Publicarii: 05-10-2015


Companiile care activeaza pe piata locala de software se pot inscrie pana la data de 1 decembrie 2015 in competitia pentru Premiile industriei de profil, ce vor fi acordate anul viitor de catre Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii /ANIS/.

Conform unui comunicat al Asociatiei, transmis, vineri, AGERPRES, nominalizarile pot fi trimise de catre organizatiile implicate sau de catre terti, cu acordul formal al celor nominalizati. Informatiile necesare pentru inscriere sunt disponibile online pe situl Galei.

Dupa data de 1 decembrie 2015, juriul condus de Andrei Pittis, presedintele ANIS, este format din reprezentanti ai comunitatii industriei de software, ce vor analiza nominalizarile, vor selecta finalistii si castigatorii pentru fiecare categorie in parte.

Companiile se pot inscrie la urmatoarele categorii: Programul de Cooperare Academica al Anului, StartUp-ul Anului, Proiectul de software outsourcing al Anului, Produsul software al Anului, Proiectul de cercetare-dezvoltare al Anului, Clientul Anului si Compania Anului.

ANIS reprezinta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei romanesti de software si servicii, precum si cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse.

Asociatia a fost infiintata in anul 1998 si cuprinde, in prezent, peste 120 de membri, companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara.

AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/72589_companiile_de_pe_piata_locala_de_software_si_servicii_it_se_pot_inscrie_in_cursa_pentru_premiile_anis_2015.html