BankNews.ro - The Business Republic

Atlassib anunta continuarea investitiilor pentru noi achizitii si extinderea cursele Premium in 2016
Turism | Data Publicarii: 19-10-2015


Directorul general al Atlassib, Daniel Micu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca anul viitor compania va continua innoirea parcului auto si extinderea curselor Premium.

"Cum i-am obisnuit pe toti partenerii si clientii nostri din 2009 incoace, in fiecare an am facut o investitie pentru innoirea parcului. Ultima investitie a fost in luna iulie, cu acele 15 autocare noi, pe care deja le-ati vazut pe drumurile Europei, branduite cu vizualul campaniei "Respectam Viata". Cu siguranta si pentru a doua jumatate a anului viitor luam in calcul o noua achizitie, trebuie sa ne pastram trendul de reinnoire a parcului si dupa sarbatorile de iarna vom incepe analizele sa vedem spre ce ne vom orienta, dar cu siguranta va fi vorba si la anul de o investitie", a precizat Daniel Micu.

Intrebat daca introducerea curselor Premium a fost o alegere buna, directorul general al Atlassib a raspuns: "Cursele Premium reprezinta o alegere buna. Ele sunt in piata, se dezvolta, numarul autocarelor cu dotari Premium este in permanenta crestere, cu siguranta este o varianta foarte buna de transport la nivel ridicat de calitate, la nivel ridicat de siguranta".

Autocarele Premium reprezinta 8% din flota Atlassib.
Aceste autocare au un numar mai redus de locuri, conexiune la internet, minibar cu bauturi pe perioada calatoriei, se ofera o masa calda pe traseu, iar nivelul de confort si siguranta este sporit fata de un autocar normal. Calatorii trebuie sa plateasca intre cinci si zece euro in plus pentru o calatorie Premium, fata de una cu un autocar obisnuit.

Cursele Premium sunt oferite de Atlassib pe ruta Romania-Italia.

Pentru acest an, Atlassib, cel mai mare transportator international de persoane din Romania, estimeaza ca va ajunge la o jumatate de milion de pasageri transportati si la peste 48 de milioane de kilometri parcursi, potrivit directorului general al companiei.

"In ceea ce priveste realizarile din acest an, dupa un inceput mai greoi, care ne-a pus pe ganduri, odata cu intrarea in trimestrul doi al anului, am inceput sa ne apropiem de cifrele previzionate si cu siguranta pana la sfarsitul anului vom ajunge la ceea ce ne-am propus, adica undeva la 500.000 de pasageri, peste 48 de milioane de kilometri parcursi. (...) Cu siguranta si pentru anul viitor ne vom propune cam aceleasi realizari", a explicat Daniel Micu.

Compania Atlassib, dupa 22 de ani de activitate, se mentine in pozitia de lider pe piata de transport international de persoane. Atlassib deserveste 37 de linii internationale in 14 tari din UE, din Grecia pana in Scandinavia, Portugalia si Scotia, cea mai noua destinatie introdusa. Anual, peste 500.000 de pasageri calatoresc cu Atlassib.

In 2015, compania Atlassib a investit 3,5 milioane de euro pentru innoirea flotei, cu un lot de 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo, autocare de ultima generatie, Euro 6. Atlassib a avut in anul 2014 o cifra de afaceri de 276.000.000 lei si 1.360 de angajati.

AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/72788_atlassib_anunta_continuarea_investitiilor_pentru_noi_achizitii_si_extinderea_cursele_premium_in_2016.html