BankNews.ro - The Business Republic

Targ de servicii financiare alternative de plata la Romexpo, in perioada 2 - 4 iunie
Economie | Data Publicarii: 02-06-2017

Peste 500 de comercianti si aproximativ 50.000 de vizitatori sunt asteptati la Romexpo, in perioada 2 - 4 iunie, la primul targ din Romania de servicii financiare alternative de plata dezvoltate in jurul platformei web Deal Shaker, unde se tranzactioneaza cu moneda digitala OneCoin.

Platforma Deal Shaker este interfața digitală online pe care sunt prezenți peste 3 milioane de oameni din 240 de naționalități, membri ai comunității OneLife.

Potrivit organizatorilor târgului '3 Day Kickstart Marathon', zeci de mii de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerț la turism, transporturi și IT&C acceptă plata cu minimum 50% în OneCoin, pe platforma Deal Shaker. Astfel, cei înscriși în comunitatea OneLife au acces la oferte incomparabil mai bune decât cele standard.

'Misiunea OneLife este aceea de a crea o comunitate globală de utilizatori Web (de internet), care să folosească ecosistemul OneCoin pentru a avea acces la o serie produse diverse și tranzacții financiare rapide, sigure si ieftine, oriunde și oricând. România este pentru OneLife un reper important pe harta globală. Dezvoltarea susținută din ultimii ani a țării noastre, mediul economic dinamic și plin de oportunități, toate aceste semnale încurajatoare susțin interesul major al membrilor OneLife pentru extinderea retelei în țara noastră', a declarat Marian Grigore, OneLife Romanian Diamond.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

'OneCoin nu poate fi folosită pentru fraude electronice sau alte asemenea activități pentru că este folosită exclusiv pentru tranzacțiile dintre persoanele membre ale comunității', a declarat Cristi Calina, OneLife Romanian Diamond.

Modelul de afacere al platformei OneLife se bazează pe conceptul vânzării directe, în care membrii comunității pot obține profit prin recomandarea și vânzarea de pachete educaționale despre moneda digitală și managementul financiar.

'Sistemul OneLife are potențialul de a deschide românilor accesul la noi piețe economice în care să tranzacționeze bunuri și servicii la costuri reduse, să caute oportunități și să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului', a spus Calina.

În cadrul evenimentului, experții români și internaționali vor prezenta, pe înțelesul tuturor, toate informațiile despre moneda digitală OneCoin și despre Platforma Deal Shaker, iar membrii comunității își vor prezenta poveștile de succes și vor susține, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

Potrivit organizatorilor, se estimează că cei peste 50.000 de vizitatori și comercianți prezenți la '3 Day Kickstart Marathon' vor realiza tranzacții de produse și servicii de aproximativ 10 milioane de euro.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/78988_targ_de_servicii_financiare_alternative_de_plata_la_romexpo,_in_perioada_2_-_4_iunie.html