BankNews.ro - The Business Republic

Ministerul Transporturilor: Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile
Economie | Data Publicarii: 20-09-2017

Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, actualul interimar avand in plan sa se intoarca in cabina de pilotaj, au anuntat, marti, reprezentantii Ministerului Transporturilor in cadrul Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor.

"Va fi o analiză a consiliului de administrație și cu siguranță va fi un alt director. Aceasta a fost înțelegea cu domnul Susanu", a spus Dragoș Titea, secretar de stat în ministerul de resort.

Acesta a fost întrebat de către deputați dacă au încercat să îl convingă pe Florin Susanu să rămână. "Și noi, și Consiliul de Administrație, am avut discuții cu Susanu. Odată ce decizia va fi luată, va fi făcută publică", a arătat Titea.

La rândul său, Florin Susanu a afirmat că Tarom trebuie să facă schimbări majore dacă vrea să rămână pe piață.

"Tarom trebuie să facă niște schimbări majore, altfel nu va rezista pe piață, vizavi de personal, personalul navigant care este într-o continuă mișcare. Companiile din Asia, din Golf, oferă beneficii mult mai mari. Peste trei zile, probabil, mă voi întoarce în cockpit și voi zbura, acolo unde îmi este locul", a menționat Susanu.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/80586_ministerul_transporturilor_tarom_va_avea_un_nou_director_general_in_doua-trei_zile.html