BankNews.ro - The Business Republic

Olguta Vasilescu, despre protestele de duminica: Nu am nicio parere, este treaba fiecaruia ce face cu timpul lui
Economie | Data Publicarii: 28-11-2017

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca nu are nicio parere despre protestele de duminica seara, precizand ca este treaba fiecaruia ce face cu timpul lui.

La ieșirea de la o dezbatere pe tema crizei de pe piața muncii, jurnaliștii i-au cerut părerea despre protestele de duminică.

"Nu am nicio părere. Este treaba lor (a protestatarilor — n. r.) ce fac cu timpul lor", a răspuns ministrul.

Reporterii au insistat, spunându-i că secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că se gândește să organizeze o contramanifestație care să se audă "de pe Marte".

"Să organizeze!", a spus ea.

Olguța Vasilescu a mai fost întrebată dacă știe ceva despre o posibilă remaniere guvernamentală ce ar putea avea loc la începutul anului viitor.

"Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună discutăm de chestiunea asta", a afirmat ea, râzând.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat duminică seara în mai multe orașe din țară și în Capitală cerând retragerea Legilor Justiției, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale, demisia Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului.

Manifestările s-au încheiat în jurul orei 22:00, fără incidente.

Dacă în București s-au strâns peste 20.000 de participanți la miting, în țară, în majoritatea cazurilor, au ieșit în stradă câteva sute de oameni. Au fost și orașe unde s-a înregistrat o prezență mai ridicată comparativ cu protestele anterioare din această lună, cum ar fi aproximativ 3.000 de protestatari la Brașov sau 7.000 la Sibiu.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/81704_olguta_vasilescu,_despre_protestele_de_duminica_nu_am_nicio_parere,_este_treaba_fiecaruia_ce_face_cu_timpul_lui.html