BankNews.ro - The Business Republic

Conditii speciale de circulatie, in zilele de 25, 26, 29 si 30 ianuarie, pentru trenurile care tranziteaza statia CF Videle
Economie | Data Publicarii: 24-01-2018

Trenurile pentru directiile Craiova, Rosiori de Nord si Giurgiu vor circula în conditii speciale în zilele de 25, 26, 29 si 30 ianuarie, deoarece se vor desfasura lucrarile finale pentru punerea în functie a instalatiei de centralizare electronica în statia Videle, informeaza CFR SA, într-un comunicat postat pe propria pagina de Facebook.

"În zilele de 25 - 26 ianuarie si 29 - 30 ianuarie 2018, se vor desfasura lucrarile finale pentru punerea în functie a instalatiei de centralizare electronica în statia Videle, lucrari incluse în proiectul Centralizarea Electronica în Statia CF Videle, finantat din fonduri nerambursabile. Trenurile pentru directiile Craiova, Rosiori de Nord si Giurgiu vor circula în zilele sus-mentionate în conditii speciale, prin dirijarea traficului cu personal specializat prezent pe teren pe intervalele de statii Zavestreni - Videle - Ciolpani si Videle - Radulesti, masura necesara în vederea asigurarii continuitatii circulatiei trenurilor, în perioada solicitata de constructor pentru executia lucrarilor", se mentioneaza în comunicat.

Proiectul are drept scop cresterea gradului de siguranta feroviara în statia CF Videle si îmbunatatirea capacitatii de trafic pe relatiile Videle - Bucuresti Nord, Videle - Rosiori Nord si Videle - Giurgiu.

"Mentionam faptul ca aceste masuri speciale de circulatie sunt necesare pentru ca traficul feroviar sa se desfasoare în conditii de siguranta", subliniaza reprezentantii companiei.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/82376_conditii_speciale_de_circulatie,_in_zilele_de_25,_26,_29_si_30_ianuarie,_pentru_trenurile_care_tranziteaza_statia_cf_videle.html