BankNews.ro - The Business Republic

Noi beneficii la retragerile de numerar de la TBI Bank
Finante-Banci | Data Publicarii: 18-06-2019

Mulți români aleg conturile bancare de economii pentru a-și pune bani deoparte și pentru a-și asigura viitorul. Uneori însă ne vedem nevoiți să lichidăm, în parte sau total, acest tip de conturi, din varii motive personale.

Din păcate însă, majoritatea dintre noi descoperim că în cazul depozitelor la termen, cel puțin, retragerile premature ne lasă fără dobânzi, serviciu care depinde de câteva condiții printre care și respectarea unui contract prestabilit.

Începând cu luna iunie însă, asemenea probleme par a fi rămas în trecut. Totul depinde de banca la care economisiți. Cum așa?

Ei bine, din luna iunie 2019, clienții TBI Bank au motive de bucurie. TBI Bank a introdus un nou beneficiu pentru clienții săi, unul menit să le aducă bucurie în suflet în ceea ce privește economiile și nevoile imediate. Astfel, din această vară, cei care sunt nevoiți să extragă sume de bani din depozitele la termen, vor continua să beneficieze de o dobândă de 1% pentru întreaga sumă cuprinsă în depozitul la termen chiar dacă acesta este lichidat anticipat.

Mai mult, depozitele TBI Bank rămân în continuare soluțiile de economii cele mai atractive de pe piața românească, cu zero comision pentru tranzacții pe durata depozitului și dobânzi care variază între 1 și 36 luni ce pot urca până la 5,5% pe an pentru depozitele a termen de 3 ani.

„Înțelegem că oricine se poate confrunta cu o situație urgentă, când are nevoie neapărat să își lichideze depozitul înainte de termen. Este destul de dureros, pentru că în mod normal clientul pierde toată dobânda acumulată. Cum putem noi rezolva această problemă? Nu doar că percepem zero taxe penalizatoare pentru lichidarea anticipată a depozitului online, ci facem și un pas în plus: vom plăti 1% dobândă la valoarea depozitului pentru toată perioada în care banii au fost depozitați la noi”, spune Lukas Tursa, Vicepreședinte Senior și Director Finanțare al TBI Bank.

Ca răspuns la nevoile crescânde care să combine profitabilitatea cu tehnologia și flexibilitatea, TBI Bank a lansat în urmă cu doi ani, în 2017 și o platformă de depozite online, adăugând de-a lungul timpului noi și noi produse și soluții digitale care să acopere nevoile omului modern.

http://www.banknews.ro/stire/88289_noi_beneficii_la_retragerile_de_numerar_de_la_tbi_bank.html