BankNews.ro - The Business Republic

Dobânzi mai mari la depozitele în lei pentru clienții Bănci Transilvania
Finante-Banci | Data Publicarii: 21-06-2019

Veste bună pentru clienții Băncii Transilvania care au sau plănuiesc să își deschidă depozite la termen pentru economii în moneda națională.

Începând cu data de 12 iunie 2019, Banca Transilvania anunță creșterea nivelului dobânzilor acordate pentru depozitele la terme în lei, persoanelor fizice din România. Vor beneficia de această decizie toți clienții bănci în calitate de persoane fizice, oferta fiind una cât se poate de avantajoasă în special în ceea ce privește depozitele la termen pentru perioade de 2 și 3 ani.

Depozitele și conturile curente ale clienților Băncii Transilvania persoane fizice erau, la finalul lunii martie anul curent., de 43,4 miliarde lei, cu 4% mai mari raportat la nivelul lunii decembrie 2018, când erau de 41,7 miliarde lei. Potrivit comunicării oficiale provenite din partea Băncii Transilvania, noua ofertă cuprinde următoarele tipuri de depozite la termen precum și dobânzile aferente, ajustate la valorile de azi:

· 3,5% (de la 2,5%) la depozitele la termen pe 1 an;
· 4% (de la 3%) la depozitele la termen pe 2 ani;
· 4,25% (de la 3,5%) la depozitele la termen pe 3 ani.

În prezent, Banca Transilvania este cea mai mare bancă din țara noastră, o bancă cu capital românesc ce deține o cota de piață de 16%. Instituția bancară mai sus amintită oferă servicii de calitate pentru nu mai puțin de 3 milioane de clienți, bucurându-se și de statutul auto-asumat de banca oamenilor întreprinzători, portofoliul de oferte incluzând beneficii majore pentru cei care cochetează cu mediul business și își doresc demararea unei noi afaceri. Banca Transilvania are peste 8000 de angajați și peste 500 de sedii în 180 de localități din România. De asemenea, BT este singurul brand bancar românesc din clasamentul Brand Finance Banking 500, un clasament apărut în anul 2019 dar și cel mai mai valoros brand bancar romanesc inclus în clasamentul Brand Finance din 2019, 2018 și 2017.

http://www.banknews.ro/stire/88292_dobânzi_mai_mari_la_depozitele_în_lei_pentru_clienții_bănci_transilvania.html