BankNews.ro - The Business Republic

Apple Pay a fost integrat în aplicația FlixBus iOS și este disponibil pentru clienții din România
Finante-Banci | Data Publicarii: 26-06-2019

Începând de azi, 26 iunie 2019, seria de inovații lansate de către operatorul de servicii de mobilitate FlixBus continuă cu includerea serviciilor Apple Pay în aplicația dedicată. Plățile efectuate cu ajutorul dispozitivelor Apple vor deveni astfel mai simple, mai sigure și mai convenabile.

Încă de la lansarea din anul 2013, FlixBus a pus accent pe dezvoltarea serviciilor și soluțiilor digitale, acestea aflându-se în centrul modelului de business al companiei.

Divizia dedicată, FlixMobility, se bazează pe o echipă de peste 200 de programatori care lucrează constant la dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a platformei digitale oferită clienților, un proces ce presupune permanenta integrare a celor mai noi soluții disponibile pe piață, cum este și cazul prezent, cel al implementării serviciilor Apple Pay.

Posibilitatea plăților prin intermediul Apple Play va oferi un plus de securitate și confidențialitate utilizatorilor, două elemente de bază în tranzacțiile online. Acest lucru este posibil datorită unui sistem ce presupune ca în momentul în care utilizatorul folosește Apple Play pentru a face o plată folosind cardul de debit sau de credit, datele personale nu vor fi stocate pe dispozitiv ori pe serverele Apple. În schimb, se va aloca un număr unic de cont fiecărui telefon care este criptat și stocat în siguranță pe dispozitivul clientului. În acest sens, fiecare tranzacție este autorizată prin intermediul unui cod unic de siguranță.

Astfel, toți clienții FlixBus care utilizează telefoane smart iPhone, vor avea la dispoziție opțiunea „Cumpără cu Apple Play”, opțiune ce le va permite nu doar să opereze această tranzacție în siguranță ci și să o facă mai ușor, cu doar câteva clickuri.

„Ne bucurăm să le oferim clienților FlixBus cea mai bună experiență de călătorie posibilă prin implementarea Apple Pay în aplicația noastră”, a declarat Daniel Krauss, co-fondator și CIO FlixMobility. „Utilizatorii aplicației FlixBus vor avea la dispoziția opțiunea de a plăti prin intermediul Apple Pay, ceea ce le va permite să cumpere un bilet mai rapid, deoarece detaliile de plată sunt stocate în Apple Wallet pentru fiecare utilizator.”

http://www.banknews.ro/stire/88299_apple_pay_a_fost_integrat_în_aplicația_flixbus_ios_și_este_disponibil_pentru_clienții_din_românia.html