BankNews.ro - The Business Republic

Patria Bank lansează o nouă platformă modernă de internet și mobile banking
Finante-Banci | Data Publicarii: 02-10-2019

Patria Bank a lansat Patria Online, o nouă platformă modernă de Internet și mobile banking disponibilă clienților băncii începând cu luna septembrie a acestui an (2019). Este o platformă digitală care beneficiază de un design nu doar modern ci și simplu și ușor de parcurs, aliniată la cele mai noi standarde europene în domeniul securității datelor personale, răspunzând în același timp și noii directive de plăți PSD II.

Patria Online dispune și de o aplicație dedicată pentru clienții care vor să acceseze sistemul prin intermediul telefoanelor inteligente (smartphone), Patria Mobile Banking. Este vorba despre o aplicație disponibilă tuturor persoanelor fizice care prin intermediul acesteia, vor avea acces nelimitat, non-stop la conturi, precum și un control îmbunătățit asupra bugetului și economiilor proprii, prin construirea de depozite direct prin intermediul platformei.

“ În Patria Bank vedem digitalizarea drept un instrument prin care putem oferi servicii mai bune clientului, pentru a-i salva timp: timp în accesarea de servicii și timp în tranzacționare. “ Aici” şi “acum” au devenit tot mai importante pentru client. Nivelul de digitalizare va determina pe viitor gradul de competitivitate al băncilor, ceea ce este o provocare și o oportunitate în același timp. Facem continuu pași în direcția digitalizării și îmbunătățirii soluțiilor oferite clienților, concomitent cu automatizarea de procese interne.”, spune Valentin Vancea, Director General Adjunct, Patria Bank.

Aplicațiile Patria Online sunt deja disponibile, mare parte din clienți accesandu-le deja de pe dispozitivele personale conectate la Internet. Noua Patria Online înlocuiește astfel vechea platformă similară, oferind clienților un nivel superior de interacțiune cu banca, funcționalități suplimentare și un grad sporit de siguranță și mobilitate.

Pe viitor, Patria Bank își propune dezvoltarea de noi aplicații similare, unele dintre acestea având menirea de a diversifica și simplifica interacțiunea clienților cu instituția financiară.

http://www.banknews.ro/stire/88391_patria_bank_lanseaza_o_noua_platforma_moderna_de_internet_si_mobile_banking.html