BankNews.ro - The Business Republic

Andrei Ianculescu va coordona departamentul de Project Management al Cushman & Wakefield
Imobiliare | Data Publicarii: 17-10-2019

Cushman & Wakefield, companie specializată în consultanță imobiliară de top, își consolidează departamentul de Project Management recrutându-l în poziția de Head of Project Management pe Andrei Ianculescu. Acesta are peste 19 ani de experiență în domeniul imobiliar și servicii de management tehnic de proiect pentru spații de birouri, spații rezidențiale și comerciale dar și spații industriale. O experiență bogată care implică totodată și un portofoliu imobiliar însumat de peste 1 milion de metri pătrați de clădiri și peste 1 milion de metri pătrați de terenuri gestionate din diferite perspective specifice acestui domeniu precum mentenanță, consolidare, administrarea proprietății sau consultanță strategică la nivel operațional.

„Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Suntem încântaţi de venirea lui Andrei, un profesionist cu o experienţă impresionantă în domeniul imobiliar, şi suntem încrezători că sub coordonarea lui vom rafina gama de servicii profesionale de project management pe care le oferim clienţilor noştri” spune Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

“Piaţa imobiliară este într-o etapă de maturizare, în care clienţii pun tot mai mult accent pe pachete de servicii integrate. Ne propunem ca divizia noastră să opereze întocmai unui magazin bine organizat, mereu actualizat şi capabil să răspundă nevoilor clienților de a livra la timp, încadrat în buget şi conform specificaţiilor” declară la rândul său Andrei Ianculescu.

Începând cu anul 2014, Andrei Ianculescu s-a concentrat în mod specific pe serviciile de consultanță tehnică, colaborând cu diverse companii din domeniul imobiliar și de afaceri precum Romtelecom, Deutsche Telekom, UPC, Vivre, Tetra Pak, PayU, Immoconsult, farmaciile Dona sau retailerii Mango, Noriel, Jysk și Praktiker. În cadrul Cushman & Wakefield, Andrei va coordona echipa de project management a companiei, urmând să contribuie în mod activ și decisiv la elaborarea și planificarea strategiei de dezvoltare a acestei divizii la nivelul companiei.

http://www.banknews.ro/stire/88404_andrei_ianculescu_va_coordona_departamentul_de_project_management_al_cushman_wakefield.html