BankNews.ro - The Business Republic

Adrian Melinte și Vladimir Cătănescu s-au alăturat boardului BCR Leasing IFN
HR/Cariere | Data Publicarii: 25-10-2019

Începând cu data de 1 octombrie 2019, conducerea BCR Leasing IFN are o nouă componență, doi noi directori alăturându-se boardului subsidiarei Băncii Comerciale Române. Astfel, Adrian Melinte a preluat funcția de membru coordonator al liniilor funcționare Financiar și Operațiuni în vreme ce Vladimir Cătănescu a preluat funcția de Membru coordonator al liniei funcționale de Risc Management.

Până la această dată, Vladimir Cătănescu a condus Departamentul Analiză Creditare din cadrul Direcției Rețea Corporate în vreme ce Adrian Ștefan Melinte a condus Departamentul Retail Controlling din cadrul Direcției Controlling. Cei doi fac parte din echipa BCR de multă vreme și au o bogată experiență în managementul financiar și managementul riscului. Ei au participat de-a lungul timpului la numeroase proiecte și inițiative ale Băncii Comerciale Române. Vladimir Cătănescu și Adrian Ștefan Melinte i-au înlocuit în aceste poziții pe Nicoleta Tomescu, respectiv Mihai Tasulea, ale căror mandate s-au încheiat la începutul lunii Octombrie.

„Mulțumesc echipei de management ce a asigurat întărirea poziției financiare a companiei până în prezent. BCR Leasing a parcurs pasi importanti in consolidarea activități și a poziției sale pe piața de leasing. Mandatul noii echipe este unul foarte ambițios și, sunt convins, cu perspective solide de succes: continuarea investitiilor in proiecte de infrastructură IT, mobilitate și dezvoltarea parteneriatelor” a declara Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing.

BCR Leasing IFN este subsidiară a Băncii Comerciale Române, la rândul său parte din grupul financiar European Erste și este prezentă pe piața de leasing din țara noastră încă din anul 2001.

http://www.banknews.ro/stire/88415_adrian_melinte_si_vladimir_catanescu_s-au_alaturat_boardului_bcr_leasing_ifn.html