BankNews.ro - The Business Republic

Administrarea clădirii de birouri Mendeleev Office 5 din București a fost preluată de Cushman & Wakefield Echinox
Imobiliare | Data Publicarii: 25-03-2020

Compania de consultanță Cushman & Wakefield a fost desemnată pentru a administra începând cu această lună clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul capitalei, clădire livrată recent de către Akcent Development. Nu este primul caz de acest gen, Mendeleev Office 5 fiind cea de-a patra clădire de acest gen care intră sub administrarea Cushman & Wakefield Echinox. Astfel, departamentul de Asset Services al companiei, va avea atribuții de gestionare a activitățilr de zi cu zi din clădirea de birouri, de a administrare a relației cu chiriașii, de supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietare. Echipa va funcționa prin intermediul unor specialiști on-site și la sediul central și va intra sub coordonarea Mihaelei Petruescu, Partener Asset Services.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri de tip boutique amplasată într-o zonă centrală a capitalei, între Piața Romană și Calea Victoriei. Clădirea și implicit viitorii chiriași, vor beneficia de acces facil la transportul public printre care se numără atît stația de metrou Piața Romană cât și o serie de linii de autobuz amplasate la maximum 5 minute de mers pe jos. Zona este recunoscută de asemenea pentru oferta generoasă de cafenele, restaurante, spații culturale dar și hoteluri.

Imobilul are o suprafață de 4500 metri pătrați distribuiți pe opt etaje supraterane și subsol dar și o parcare de 50 delocuri dotată cu spații pentru biciclete și stație de încărcare electrică. La momentul preluării administrației de către Cushman & Wakefield Echinox, Mendeleev Office 5 se bucura deja de un grad de ocupare de peste 60%, printre chiriași regăsindu-se companii importante precum Jazz Communication, Tud Investment Consulting, Aktor sau Skin Media. Sunt de asemenea disuții avansate pentru etajele 6 și 7, disponibile rămânând doar parterul și primul etaj unde este posibilă amenajarea de spații comerciale.

„Încrederea clienților noștri și determinarea echipei de a livra servicii de calitate profesională premium ne-au recomandat în a fi desemnaţi administratori al proiectului Mendeleev Office 5. A fost o muncă îndelung susținută pe parcursul anului 2019, timp în care echipa noastră s-a implicat împreună cu proprietarul în cele două proiecte de birouri, Eminescu Offices și Mendeleev Office 5, iar mandatarea noastră a venit ulterior firesc la începutul acestui an,” spune Mihaela Petruescu.

http://www.banknews.ro/stire/88533_administrarea_cladirii_de_birouri_mendeleev_office_5_din_bucuresti_a_fost_preluata_de_cushman__wakefield_echinox.html