BankNews.ro - The Business Republic

Deloitte Romania sprijina prin donatii eforturile Asociatiei Daruieste Viata si ale Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca impotriva COVID-19
HR/Cariere | Data Publicarii: 21-04-2020

Deloitte România va direcționa 26 de mii de euro către cei care se află în prima linie în lupta împotriva pandemiei de Covid-19, fonduri strânse în rândul angajaților companiei. Potrivit surselor oficiale, 12.000 de euro vor fi direcționați către Asociația Dăruiește Viață, în vreme ce suma de 14.000 de euro va fi alocată Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, bani care au ca scop sprijinirea eforturilor celor două instituții în gestionarea crizei generată de răspândirea virusului. Recent, Fundația Deloitte a anunțat o donație substanțială de 100.000 de euro către societatea de boli infecțioase, sumă prin care se dorește sprijinirea Institutului de Sănătate Publică și a Institutului Matei Balș împotriva crizei. Destinația donațiilor angajaților dar și a sumei donate de Fundația Deloitte a fost aleasă în urma consultării angajaților din sediile companiei.

„În contextul actual, continuăm să ne susținem clienții și mediul de business prin diverse inițiative, comunicând permanent perspective globale și locale și oferind sprijin în navigarea prin labirintul provocărilor și implicațiilor cauzate de pandemia de COVID-19. Mai mult decât atât, ne-am unit forțele pentru a fi alături de personalul medical în lupta pe care o duce în fiecare zi pentru a combate efectele cauzate de noul coronavirus. La trei săptămâni după ce am donat 100.000 de euro prin Fundația Deloitte către Institutul Matei Balș și Institutul Național de Sănătate Publică, revenim, prin contribuțiile individuale ale colegilor noștri, cu donații către Asociația Dăruiește Viață și către Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, în valoare totală de 26.000 de euro. Vom căuta și alte modalități în care să sprijinim combaterea crizei actuale, nu doar financiar, dar mai ales prin expertiză, inovație și creativitate", a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Deloitte este una dintre cele mai mari companii din România care furnizează servicii profesionale de consultanță financiară, fiscală, servicii juridice și de management al riscului, servicii pe care le oferă în cooperare cu Reff & Asociații CO. La nivel global, Deloitte activează în peste 150 de țări, patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500 fiind clienți Deloitte.

http://www.banknews.ro/stire/88573__deloitte_romania_sprijina_prin_donatii_eforturile_asociatiei_daruieste_viata_si_ale_spitalului_clinic_de_urgenta_floreasca_impotriva_covid-19.html