BankNews.ro - The Business Republic

Deloitte Romania incheie parteneriate pentru crearea unor solutii digitale si automatizate
HR/Cariere | Data Publicarii: 21-05-2020

Deloitte România și Reff & Asociații, încheie parteneriate cu liderii locali în domeniul transformărilor digitale, Druid, Future WorkForce și RPAbox în vederea creării unor noi soluții digitale dedicate departamentelor financiare, juridice și de resurse umane. Acestea includ crearea de soluții moderne pentru automatizarea proceselor repetitive, chatbots și algoritmi de procesare a limbajului natural.

„Domeniul juridic a început să se transforme cu ajutorul tehnologiei, care permite departamentelor juridice să își sporească eficiența, să reducă costurile și riscurile și, cel mai important, să degreveze avocații de sarcinile repetitive, astfel încât aceștia să se poată concentra pe aspectele strategice. Deloitte și Reff & Asociații au creat un ecosistem de soluții tehnologice care facilitează această transformare. Cele trei noi parteneriate ne permit să extindem acest ecosistem și să combinăm expertiza profesioniștilor în domeniul juridic și în tehnologie pentru dezvoltarea de asistenți virtuali inteligenți și de soluții de automatizare a proceselor de business", a spus Simina Mut, Director al Centrului de Excelență Deloitte Legal.

Toate soluțiile digitale vizate prin acest parteneriat vor fi create de către experții Reff & Asociații | Deloitte Legal România și echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță în management, în colaborare cu specialiștii Druid, Future WorkForce și RPAbox.

„Deloitte este recunoscut drept lider global în domeniul transformării digitale și al consultanței în tehnologie, datorită competențelor distinctive și alianțelor globale cu companii specializate în tehnologie. Echipa din România are aceeași abordare, care include încheierea de parteneriate cu companii care sunt lideri locali în domeniile lor de activitate, pentru a crea soluții inovatoare ce sprijină mediul de afaceri românesc în procesul de transformarea digitală, proces absolut necesar în contextul pandemiei de COVID-19”, a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanță și Managementul Riscului, Deloitte România.

Druid este una dintre companiile de top specializate în dezvoltarea de asistenți virtuali (chatbots) inteligenți, dedicați proceselor complexe din companii în vreme ce Future WorkForce este una dintre primele companii care au dezvoltat un algoritm propriu pentru procesarea limbajului natural pentru a crea soluții automatizare de revizuire a documentelor și textelor legislative. RPAbox, este de asemenea o companie de top recunoscută pentru soluțiile sale de automatizare a proceselor robotizate, Deloitte România oferindu-le consultanța necesară pentru automatizarea proceselor repetitive și manuale din domeniul juridic sau de guvernanță.

http://www.banknews.ro/stire/88603_deloitte_romania_incheie_parteneriate_pentru_crearea_unor_solutii_digitale_si_automatizate.html