BankNews.ro - The Business Republic

ibis Styles Bucharest City Center se deschide pe 22 iunie
Turism | Data Publicarii: 19-06-2020

Situat pe strada Știrbei Vodă la numărul 146, noul Ibis Style Bucharest City Center se va deschide la data de 22 iunie. Hotelul modern oferă 152 de camere cu confort deosebit, cu un design creativ, o zonă de conferințe iluminată natural care poate găzdui evenimente cu până la 170 de participanți dar și un restaurant tradițional casual cu terasă și lobby bar. Amplasamentul dispune de asemenea de o parcare de 50 de locuri amenajată la subsol, loc de joacă pentru copii și o sală de fitness complet echipată.

Ibis Style Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis în capitală de grupul Dentotal după Mercure Bucharest City Center, inaugurat în anul 2014. De asemenea, aceasta va constitui și prima deschidere hotelieră din țara noastră după criza generată de pandemia de Covid-19. Hotelul va fi afiliat brandului internațional Ibis Styles și va fi operat de Accor, unul dintre liderii la nivel mondial din domeniul ospitalității.

„Odată cu deschiderea ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pieței de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici. Cu un produs excelent și o echipă motivată în spatele său, ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referință în centrul Bucureștiului, atât pentru cazare cât și pentru evenimente”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

„Noul ibis Styles Bucharest City Center completează oferta noastră cu un hotel de calitate și un serviciu excelent pe segmentul economic. Strategia noastră a fost să aducem pe piață două unități complementare, în centrul Bucureștiului. Ne propunem ca aceste hoteluri să fie percepute de oaspeți ca fiind două dintre cele mai bune opțiuni din centrul capitalei, atât pentru segmentul midscale, cât și pe cel economic.”a declarat Alina Vlădulescu, Cluster Manager, Mercure Bucharest City Center și ibis Styles Bucharest City Center.

Hotelul de 3 stele superior are o tematică deosebită, îmbinând din punct de vedere al designului inspirația tradițională cu tendințele și materialele moderne pe care clienții le vor observa atât în zonele comune cât și în camere.

Cât privește siguranța clienților, Ibis Style Bucharest City Center s-a adaptat imediat nevoilor prezente, introducând o serie de măsuri de igienă suplimentare. Hotelul implementează integral ALLSAFE, setul de măsuri de siguranță ale Accor ce implementează noi protocoale și standarde de igienă și sănătate. Printre măsurile luate se regăsesc și cele de distanțare socială, furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice dar și protocoale întărite de curățenie ale camerelor care includ și dezinfectarea suprafețelor de contact.

http://www.banknews.ro/stire/88627_ibis_styles_bucharest_city_center_se_deschide_pe_22_iunie.html