BankNews.ro - The Business Republic

Forumul Economic Român 2020
Economie | Data Publicarii: 04-11-2020

Cea de-a treia editie a Forumului Economic Roman organizată de Finmedia si revista “Piața Financiară” se va desfășura săptămâna viitoare, pe 12 noiembrie 2020, la hotel Ramada North, București. Aici se vor reuni participanţi din comunitatea de business, șefi ai unor importante companii prezente în România, oficiali, miniștri, experți, consultanți, jurnaliști.

Forumul Economic Român, a cărui primă ediţie a avut loc în 18 şi 19 octombrie 2018, a reprezentat o premieră şi un moment unic pe piaţa de evenimente din România, aratând că România prin poziţia sa strategică poate juca un rol important în viaţa economică şi socială a Europei şi nu numai.

Finmedia a construit un eveniment, care a servit ca platformă de discuţii pe problemele-cheie şi de mare actualitate ale economiei româneşti şi regionale, cum ar fi integrarea regională, creşterea investiţiilor, dezvoltarea de noi sectoare industriale şi tehnologice, ca şi rolul provocărilor schimbărilor globale asupra României.

Odată cu organizarea celei de a treia ediții a Forumului Economic Român anul acesta, în data de 12 noiembrie 2020, hotel Ramada North București, Finmedia şi revista “Piaţa Financiară” îşi propun să evidenţieze capacitatea României de a juca un rol regional important şi activ, de a evidenția și a exemplifica concret modul în care domeniile economice cheie ale țării au funcționat pe parcursul unui an dificil datorat pandemiei, dar și modul în care va arăta anul 2021 din punct de vedere economic.

Evenimentele de la Forum se vor desfăşura sub forma de sesiuni, de paneluri şi dialoguri de business. Companiile româneşti prezente vor avea oportunitatea de a interacţiona cu reprezentanţi ai instituţiilor publice, miniştri, cu oameni de afaceri români şi străini. Vă invităm să veniţi alături de noi şi împreună să contribuim cât mai mult la atingerea ţintelor către care trebuie să se îndrepte România pe termen mediu şi lung şi la redefinirea rolului său de jucător regional.

Confirmați participarea prin completarea formularului următor și vă așteptăm la Forumul Economic Român! https://www.piatafinanciara.ro/forumul-economic-roman-2020/

http://www.banknews.ro/stire/88732_forumul_economic_roman_2020.html