BankNews.ro - The Business Republic

TransferGo și Mastercard oferă clienților lor europeni posibilitatea de a face transferuri de bani internaționale
Finante-Banci | Data Publicarii: 14-12-2020

Mastercard și TransferGo au anunțat de curând un parteneriat prin intermediul căruia, clienții celor două servicii din nu mai puțin de 20 de țări europene, vor avea posibilitatea de a efectua transferuri internaționale de bani de pe orice card de debit sau cont bancar către orice alt card de debit sau card de credit mastercard.

Platforma Mastercard Send permite realizarea unor transferuri sigure, aproape în timp real și face parte din oferta multi-rail a procesatorului care permite atât persoanelor fizice cât și companiilor să trimită și să primească bani de unde, când și cum își doresc.

Mastercard Send permite astfel transferuri în timp real către deținătorii de carduri Mastercard din Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit.

„Parteneriatul nostru cu Mastercard vine într-o perioadă în care se manifestă o nevoie în plină creștere de structuri de plăți digitale internaționale solide, nevoie care s-a accelerat pe perioada pandemiei de COVID-19. Vom continua să acordăm sprijinul nostru neobosit în satisfacerea nevoilor în permanentă evoluție, atât ale noilor noștri clienți, cât și ale celor existenți, pe măsură ce dezvoltăm și implementăm noi tehnologii care să ne permită să reacționăm rapid, să facem față la noi provocări și să obținem noi rezultate,” spune Daumantas Dvilinskas, CEO și cofondator, TransferGo referitor la parteneriatul cu Mastercard.

„A oferi oamenilor alternative este lucrul pe care ne concentrăm cel mai mult în activitatea noastră la Mastercard. Fie că este vorba despre transferuri de bani domestice sau transfrontaliere, dorim să le oferim oamenilor posibilitatea să decidă ce metodă de plată se potrivește cel mai bine nevoilor lor dintr-un anumit moment,” a punctat Milan Gauder, Executive Vice President, Products & Innovation, Mastercard Europe. „În acest sens, suntem încântați să încheiem un parteneriat cu o companie inovatoare ca TransferGo, pentru a ajuta milioane de oameni de pe tot globul să beneficieze de o soluție de transferuri internaționale de bani rapidă, sigură și de încredere,” a adăugat Gauder.

Prin intermediul acestui nou parteneriat, clienții care operează transferuri internaționale vor avea posibilitatea de a efectua aceste operațiuni în cele mai bune condiții, la cele mai înalte standarde de securitate din domeniu oferite împreună de TransferGo și Mastercard

http://www.banknews.ro/stire/88754_transfergo_si_mastercard_ofera_clientilor_lor_europeni_posibilitatea_de_a_face_transferuri_de_bani_internationale.html