BankNews.ro - The Business Republic

Ţiriac Imobiliare a desemnat compania Cushman & Wakefield Echinox ca Property Manager pentru administrarea clădirii de birouri Ţiriac Tower din Bucureşti
Imobiliare | Data Publicarii: 28-12-2020

Începând cu luna Octombrie, compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată pentru a administra unul dintre imobilele emblematice din centrul de afaceri al capitalei, Central Business District, și anume clădirea de birouri Țiriac Tower.

În urma acestei decizii, compania Cushman & Wakefield Echinox va gestiona activitățile operaționale de zi cu zi prin echipa sa de specialiști atât la sediul central cât și la fața locului, on-site. Specialiștii C&W Echinox vor fi coordonați de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services în cadrul companiei.

„Suntem mândri să fim parte din acest proiect prin furnizarea serviciilor de property management. Țiriac Tower este o clădire de birouri care va pune la dispoziția chiriașilor cele mai noi tehnologii și ne bucurăm că vom putea astfel asigura tot confortul de care beneficiarii au nevoie, mai ales într-o perioadă plină de provocări,” declară aceasta.

„Proiectul Tiriac Tower remodelează prin prezenţa sa zona centrală a Bucureştiului, aducând modernitate şi eleganţă. O astfel de clădire trebuie să ofere, pentru chiriaşii săi, condiţii şi servicii la cele mai înalte standarde, astfel că, în urma unui proces riguros de selecţie, am ales echipa de profesionişti Cushman & Wakefield Echinox să ne fie alături, ca parteneri,” declară la rândul său Cătălin Constantinescu, Director de Proiect în cadrul Țiriac Imobiliare.

Țiriac Tower este o clădire de birouri din clasa A situată în zona Pieței Victoriei, pe strada Buzești. Aceasta dispune de o suprafață închiriabilă de 16.500 de metri pătrați, o zonă subterană cu cinci nivele care adăpostește 259 de locuri de parcare, 48 de standuri pentru biciclete, stații de alimentare pentru vehiculele electrice dar și vestiare. Aceasta va fi dată în folosință în primul trimestru al anului 2021.

Pe de altă parte, Țiriac Imobiliare este o companie cu capital integral românesc înființată în anul 1994 care gestionează portofoliul de real estate al Țiriac Group. Prin intermediul celor 29 de companii constituente, Țiriac Imobiliare administrează clădiri de birouri, rezidențiale, spații de retail și showroom-uri în întreaga țară într-un total de peste 440.000 de metri pătrați construiți.

http://www.banknews.ro/stire/88762_tiriac_imobiliare_a_desemnat_compania_cushman__wakefield_echinox_ca_property_manager_pentru_administrarea_cladirii_de_birouri_tiriac_tower_din_bucuresti.html