BankNews.ro - The Business Republic

Radu si Asociații asistă vânzarea business-ului de carduri de carburant al Smart Diesel către grupul german DKV
Economie | Data Publicarii: 03-01-2021

Antreprenorii români Ovidiu Andrieș și Daniel Imbre, fondatori ai celui mai mare operator independent de stații de benzină de pe teritoriul româniei, Smart Diesel, au fost asistați de către Radu și Asociații SPRL în procesul de vânzare al business-ului de carduri de carburant Smart Diesel către grupul german DKV. În prezent tranzacția se află în procesul de autorizare din partea Consiliului Concurenței, ambele părți convenind în prealabil să nu dezvăluie alte detalii cu privire la aceasta.

Echipa Radu și Asociații a fost coordonată de Radu Diaconu și de Ștefan Mantea, primul partener în cadrul companiei iar al doilea, Senior Manager Associate. Din echipa lor au mai făcut parte și Claudia Grosu, Adina Nițescu și Nicoleta Gheorghe.

“Sunt încântat de colaborarea cu echipa Radu și Asociații. Radu Diaconu și Ștefan Mantea au avut o contribuție esențială la realizarea tranzacției și doresc sa le mulțumesc pe această cale pentru suportul lor” a declarat Ovidiu Andrieș, asociat.

Radu și Asociații SPRL este o societate de avocatură ce oferă servicii juridice complete, membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd, făcând parte și din rețeaua EY Law aflată în prezent în plină expansiune.

De cealaltă parte, Smart Diesel este cea mai mare companiei independentă de combustibil din România, companie care se bucură de susținerea a peste 11.000 de clienți cărora le oferă carduri de combustibil, soluții pentru plata taxelor rutiere, combustibili vrac dar și servicii de recuperare de TVA. Totodată, Smart Diesel operează o rețea de 36 de benzinării pe teritoriul României, cardul său SD fiind acceptat în peste 1800 de alte benzinării din afara țării.

http://www.banknews.ro/stire/88768_radu_si_asociatii_asista_vanzarea_business-ului_de_carduri_de_carburant_al_smart_diesel_catre_grupul_german_dkv.html