BankNews.ro - The Business Republic

PwC România și D&B David și Baias au asistat Vista Bank România în tranzacția de achiziție a Credit Agricole Bank România
Finante-Banci | Data Publicarii: 07-01-2021

O echipă formată din specialiști ai PwC România în colaborare cu D&B David și Baias, societatea de avocatură care reprezintă brandul PwC în România, au asistat la începutul acestui an Vista Bank în procesul de achiziție al societății Credit Agricole Bank România. Echipa a reunit o serie de specialiști printre care îi amintim pe Andreea Mitriță, partener PwC România, respectiv Ovidiu Bold, avocat senior coordonator în cadrul D&B David și Baias.

”Ne bucurăm că am asistat Vista Bank în această tranzacție importantă atât pentru bancă, cât și pentru sectorul bancar românesc, care își continuă astfel procesul de consolidare”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener PwC România.

Experții celor două companii de consultanță au oferit servicii de audit fiscal și juridic asupra câtorva aspecte cheie din activitatea instituției financiare Credit Agricole Bank dar și asistență de specialitate în negocierile cu privire la documentația contractuală ori semnarea documentației finale. În prezent, tranzacția este supusă aprobărilor prealabile din partea Băncii Naționale a României.

“Încheierea acestei tranzacții confirmă experiența specialiștilor D&B David și Baias și PwC în asistarea unor tranzacții complexe și strict reglementate precum cele din sectorul financiar-bancar”, a spus Ovidiu Bold, Avocat Senior Coordonator D&B David și Baias.

PwC are misiunea de a construi încredere în cadrul companiilor și de a ajuta la rezolvarea problemelor importante care apar la nivelul acestora, compania constând dintr-o rețea de firme ce reprezintă 155 de țări și nu mai puțin de 284.000 de specialiști din întreaga lume.

Pe de altă parte, D&B, David și Baias, este societatea de avocatură corespondentă PwC în țara noastră, parte a rețelei PwC legal ce cuprinde peste 3000 de avocați în 90 de țări.

http://www.banknews.ro/stire/88772_pwc_romania_si_db_david_si_baias_au_asistat_vista_bank_romania_in_tranzactia_de_achizitie_a_credit_agricole_bank_romania.html